Shopping och Starbucks.


Ännu en dag har passerat smärtfritt ;) Eller tålamodet börjar väll tryta efter att ha hand om en treåring i trotsåldern från 7.30-17.00 varje dag. Men solen skiner och jag mår bra. Idag har vi skjutsat killarna till deras camps och sen åkte vi till parken med Jessica och hennes unge.. Vi träffade även på Juliane och jag sa till dem att komma till poolen i eftermiddag igen..
När de lekt några timmar så åkte vi hem för en nap för ungen då inte Nina inte fast jag skulle behöva den. Jag fixade och donade lite i köket och fixade lite lunch till henne när hon vaknade upp. Vi satte oss ute och åt och sen kom den största pojken hem och jag ringde och fixade en playdate så en pojke här på samma gata kom och lekte och jag och Ava åkte till skolan för att hämta Carson efter hans camp. .. Vi satte oss i bilen igen och jag kan lova att det har varit fram och tillbaka hela dagarna i den där bilen. Men det är skönt tiden rullar på rätt så fort när man kan köra runt lite och digga till musiken :) Men i alla fall så kom vi hem och bytte om och hoppade i poolen. Då kom Juliane med hennes 3 värdbarn och sen kom Adriana med hennes så det var fullt hus men roligt och skönt med ..

Sen var min dag slut och jag åt lite käk och sen drog jag till Vintage oaks där jag mötte upp Ulrika. Vi hade inte så mycke tid på oss men jag köpte 3 linnen och  2 klännigar för jag kände att jag behövde shoppa lite :) Sen satte vi oss på Starbucks och tog oss lite fika.. Det va nice det..

Nu väntar sängen för jag ska banne mig inte vara trött nu när jag ska till San Diego på fredag! :)

O just det ja. Blev så förbaskat sugen på en korv med bröd med rostad lök och en massa gott idag på altanen där hemma i smålandet. Eller en i Göteborg kanske Amelia ;) Du va ju inte dålig på att smälla i dig korv där ;) haha!



 


9.10 pm


Då har tisdagen försvunnit den med och jag är fortfarande lite seg i kroppen efter Clearlake men det är det värt och vädret här är ju inte att klaga på. Nästan så jag klagar för att det är för varmt men det ska jag ju inte göra det heller.
Nu har barnen sommarlov också så det blir lite mer att göra. Jag har lilltjejen heeela dagarna och det kan ju göra mig lite knäpp ibland men det är bara att bita ihop och pojkarna går på olika camps så de blir att åka hit och dit plocka upp och lämna. Men tiden den rullar på och idag så kom en annan au pair över med sina barn så vi satte oss i jacuzzin i poolen och hade det gott en stund. :) Det var vi allt värda och hon kommer troligtvis tillbaka imon eftermiddag igen.

Annars så fyller jag 20 år om 7 dagar bara så ni vet om det där hemma. Men det känns väll inte så speciellt här i staterna. Det är ju 21 som gäller och alla mina nära och kära finns ju inte här att gratulera. :p men jag ska fixa lite poolparty här ist med lite svensk jordgubbstårta och lite gott.

O grattis till dig igen Hylander :) Hade jag varit hemma hade vi ju haft en fest i din nya lya antar jag. Men vi tar igen det när jag är hemma igen! Saknar dig.

Nu är  det bara 3 dagar kvar tills jag åker till San Diego. Har en så bra känsla för snart ska jag träffa Jannike =) Ska bli så kul så jag lever på det hela veckan och vi ska ha så roligt!


Påskfest hos kära syster innan jag åkte!

Hoppas att allt är bra där hemma. Hörde att solen tittat fram och det var väll på tiden.

Saknar er!

Midsommar 08...




            
2008                                2009

Hittade lite bilder från förra årets midsommarfirande från josses kamera då vi var ett gäng på Öland och festade och vi hade skitkul. Men det är lite roligt att man ska behöva åka till USA för att få till ett rejält svenskt midsommarfirande :) Men måste erkänna att jag hade det bättre här. Öland i all ära men det var lite för mycket där på campingen men hittade också några filmer från Öland och herrregud vad jag garvade.Josefine och Nina på toaletten eller i den gamla husvagnen som inte alltid var så stabil :) O vad tycker ni? Det är lite mer stämning i kort 2009 än i 2008? :)  Lite skillnad alltså!



Vårat boende under helgen ..




Markus, jag och Amelia




Josefine Hylander I miss you




Josse, Jag och Amelia. Saknar er så och hoppas ni hade det bra på Öland även detta år :)


Clearlake och Midsommarfirande

För det första så hoppas jag att alla har haft en bra midsommar där hemma och förhoppningsvis med fint väder. :) och så vill jag säga grattis till min kära mormor som fyllt år .

Min helg har verkligen varit hur bra som helst. Det blev ett rejält midsommarfirande fast på lördagen. I fredags drog vi iväg mot Clearlake där skandinavier åker och festar och har roligt några gånger under sommaren med olika teman. Så den här gången var det som sagt svenskt midsommarfirande som stod på schemat.. Det tog ca 2 timmar dit och solen var på väg ner så vi tog ur packningen från bilen väldigt snabbt och in där vi skulle sova alltså ute på gräset. Vi hämtade två tunna "madrasser" var och la ut våra sovsäckar och kuddar på marken. Eller Ida och Johanna hade det ju bra med en stor uppblåsar madrass och grejer. :) Men sen så började vi festa som alla andra. Det var ju trots allt midsommar så det blev några galna och roliga timmar. När vi gick och la oss har jag ingen aning om men "hittade" en skön stor upplåsbar madrass som jag sov på.

Lördagmorgon och solen sken mig o ögonen och jag var ganska så trött efter en hård jobbarvecka och bara några timmars sömn. Men det blev lite frukost och sen åkte bikinin på och bryggan nästa. Musiken var igång och ja vissa var på drickat igen. Man kunde åka vattenskidor och de hade en jetski eller så kunde man ju göra som mig och bara ligga och slöa och ha det gött. Vi käkade lunch och sen så åkte blommorna fram och man kunde få göra sin midsommarkrans.Alla började igång och ta för sig av blommorna och allt och jag stod mest som ett fån och kollade på hur alla flitigt började tillverka sina kranser. Jag hade ingen aning hur jag skulle göra för när jag väl skulle börja så började ju det mesta ta slut så jag tog några blommor och satte mig med några svenska tjejer som visade lite snabbt hur jag skulle göra och jag lyckades fakitiskt göra kransen och bra blev den ;) Vi började fixa i ordning oss och kransarna och klänningarna åkte på. Så svenskt var det speciellt när vi var vid en sjö också och det kändes nästan som att man var i Sverige. Solen sken och det varmt och skönt och vi drack och hade det trevligt.

Men sen så börjar det blåsa och solen försvinner och kallt blev det med så lite mer kläder fick allt åka på men jag höll ut i det sista :) Vi väntade på att midsommarmaten skulle bli klar men det tog allt sin tid att fixa iordning och laga till alla personer så det blev ganska så sent med maten och alla var hungriga och lite runda om fötterna men maten slank nog ner rätt så fort i alla magar. Det kan jag lova att det gjorde hos mig. Så gott det var .. Sen blev det glass och chokladsås till efterrätt sen var jag mätt och nöjd. Festen fortsatte och det dansades och vi hade roligt med allt folket..

Även denna natt så blev det till att sova ute under stjärnorna vilket var väldigt skönt. Intog min nyfunna vän luftmadrassen och somnade även denna natt utan några problem. Fast vaknade välsdigt tidigt av en jäkla kråka som satt i trädet ovanför och madrassen hade även strejkat och jag låg nästan på backen ändå och trångt var det. Så jag tog mig upp fortfarande med klänningen på så den åkte av och det blev lite mer mjukiskläder och sen somnade jag på marken på de små tunna madrasserna med två sovsäckar för lite kallt är det ju även här i norra kaliforninen :)

Söndagmorgon och alla var väll ganska så sega och magen den kurrade. Så frukosten var välbehövd och sen så blev det mest bad och solning på bryggan igen till lite musik och trevligt sällskap. Vi stannade nästan längst av alla för vädret var perfekt och vad skulle man hem till värdfamiljerna för när man kunde vara med sina vänner..
Även idag åkte några vattenskidor men Nina vågade inte göra det. Men borde väll för det ska ju bara roligt. Så nästa gång det blir Clearlake kan jag iaf fundera över det :)

Vi drog hem vid 5 tiden och stannade till vid youghurt time där man kunde fixa sin egna glassbägare men olika sorters glass och tillbehör och det satt riktigt gott. Sen var det raka vägen hem och ikväll har jag inte gjort så mycket. Sitter i sängen och klockan börjar närma sig halv 12 och jag känner att jag borde sova så jag orkar upp imon. Förhoppningsvis så blir det soligt så man kan bada i poolen med ungarna! Det hade varit skönt för måste ju jobba lite på brännan  känner jag speciellt nu när det bara är 5 dagar kvar innan jag åker till San Diego och Jannike. Som jag längtar tills vi ses igen :)

Men nu blir det sängen för jag är så otroligt trött och en ny arbetsvecka väntar..
Min kamera har börjat fungera igen så lite bilder blev det .. Den låg mest och vilade i väskan tycker jag men några härliga midsommarbilder blev det allt. Kan ju inte bli mer svenskt än vad vi hade det i helgen. Helt perfekt!




                




 

    


                                                     


Nu börjar det hända saker ..

Onsdag igen! Två dagar har redan gått denna veckan. Fast kan väll inte påstå att min måndag var så jobbig. Jag hade ju först sovmorgon eftersom vi trodde att besökarna skulle stanna lite längre. Men när jag vaknade så hade de åkt och de hade skjutit under 60 dollar till mig och en lapp där de tackade för hjälpen med Palmer :) Det var lätta pengar för den ungen är nästan guld värd så snäll som han var. Men jag jobbade kanske två timmar då vi spelade lite Wii och lekte med lera. Sen så tog mamman med dem ut för att köpa skor och åka till någon släkting och gav mig ledigt. Tack för den :D

Denna dagen så har pojkarna börjat på ett camp där de har roligt hela dagen och jag har haft hand om Ava. Vi har lekt i parken med en annan före detta au pair och hennes värdbarn och sen hem till dem för lite lunchande. Hem för en nap för Ava och lite chill för Nina. In i bilen och hämta en av pojkarna som inte mådde så bra så han gick och la sig och jag fick besök av Joanna och hennes tvillingar som lekte med Ava och sen kom Adriana med hennes unge så tiden gick fort och sen var min arbetsdag över.

Snart är det midsommar och då drar vi upp ett gäng till Clearlake där det blir svenskt midsommarfirande för alla från skandinavien med sol, bad, sova under bar himmel med sovsäck och kudde och självklart festande.  :) Det kommer nog att bli rikigt kul och det ska hålla på hela helgen.

Annars så har jag ett beslut att ta inom en snar framtid som kommer att förändra en del! Men mer om det kommer senare! Nu börjar det att hända saker.

Hoppas att allt är bra där hemma :)

Miss you. puss


12-14 juni


Söndag kväll  och jobbet gick bra. Hade två hundar och 4 ungar att hålla reda på. En av hundarna spydde på mattan och en av pojkarna var sjuk. Yes! Bra där. Men gud va söt den lille pojken är som jag tog hand om ikväll.. Så otroligt enkel med. 2 år han och pratar inte så mycket än. Tyckte jag var ganska så skönt. Det var verkligen inga problem med honom och det var ju skönt det eftersom jag hade mina värdbarn att få i säng med  ;)

Annars så har helgen vart bra, I fredags så hade vi ca 25 ungar här med sina cyklar. De skulle ut och cykla här på alla stigar bakom huset sen så skulle de komma hit och ha lite poolparty och äta snacks.Jag skulle börja vid kl 8 och endast ha hand om Ava. Problemet var ju bara att hon kommit i säng så sent kvällen innan så hon låg och sov till halv 11 då jag gick och väckte henne. Menar ungen är 2,5 år och sover så länge. När alla barn väl åkt hem så kom min värdpappas bror med sambo , hundar och barn. De har spenderat helge här och min värdpappas föräldrar och syster kom också. Så jag satt ute med dem en stund och drack lite champagne. Sen blev det till att göra sig i odning lite och dra in till SF med Carolina och Jessica.. Vi åkte till Carolinas pojkväns lägenhet och skulle gå in och fixa i ordning oss lite där. Men då är det något fel på låset så vi kom inte in!

Men vi satte oss utanför dörren och började dricka, byta om och lägga på lite smink. Det kom en bunt med ungdomar som skulle festa i lägenheten över oss och de undrade säket varför vi satt där på golvet och höll på. Men en halvtimma 40 min senare kom iaf hennes pojkvän och vi kom in i lägenheten. Lite senare tog vi en taxi till ett uteställe och som tur är så kände Jessica och Carolina vakten så vi fick gå före alla i kön och graits inträde på det. Härligt!
Blev myckeet dans kan jag lova och kul var det. När vi skulle åka hem så fanns de inte plats för alla i bilen så jag och Carolina tog en taxi till lägenheten och där blev det bums i sängen vill jag lova. Nöjd och glad över kvällen.

Vaknade upp seg som en filbunke vid kl 8 och ögonen kändes som sandpapper så somnade om och vi låg bara och sköade fram till 13 då vi tog bilen och åkte hem till kära Novato. Min värdfamilj skulle precis ut så jag hade huset för mig själv en stund. Helt underbart. Tog mig like att äta, sen en härlig dush och bums i säng och kollade på film.

På kvällen mötte jag upp Anja och Anna och vi drog hem till Anja där vi körde på en skön filmkväll och jag smaskade i mig en Ben & Jerrys :) Gott var det.

Idag blev det som sagt jobb och fick veta att jag inte behöver börja förrän kl 10-11 imon. Vilken lycka. Sovmorgon igen då va. :D

I veckan blir det en ny kamera , måste verkligen köpa en ..
Hoppas ni mår bra där hemma.
Puss

15.00



Söndag och jag har väll inte gjort så mycket idag. Vaknade vid halv 10 och käkade lite frukost med de andra. In på rummet för det var skype dags. Blev lite längre än väntat kan jag väll lova. 3 timmar blev jag sittande. Först en timma med pappa, sen en timma med mamma och sen ytterligare en timma med syster.  Men tiden går så otroligt fort och det är så kul att få prata lite med varandra och jag kan inte förstå att det är 2 månader sen jag träffade alla där hemma.

Har precis varit ute på en långpromenad i solen och nu ligger jag och slöar innan jag ska börja jobba om 1 timma.  Så min söndagskväll blir rätt så lugn .. 


Lokalsinne ..


Blir alltid lika nöjd över mig själv när jag inte kör vilse.! Jag lovar mitt lokalsinne fanns inte där hemma i Sverige och tro mig det är inte mycket bättre här. För det första så tar jag mina vanliga rundor på dagarna när man ska plocka upp barnen i skolan, till vänner eller till shopping. Men de vägarna har jag ju lärt mig och oftast är det inte svårare än att åka på highwayen. Men denna veckan var jag i ett shoppingmall för att fixa baddräkten. Jag hade inte en aning om vart jag skulle åka egentligen även om jag hade kollat internet men på något magiskt sätt så nosar jag till mig den rätta vägen och som du vet Clara så har jag ju absolut ingen koll. På tal om det kommer du ihåg trippen till Ullared eller? :p haha det var nog den bästa bilturen på länge. Det vackra vinterlandet och 118100 :p Haha! Bästa bilturen på länge.

Ja tillbaka till bilkörandet. Ärligt talat väntar jag bara på att köra vilse och tacka gud för att jag inte gjort det än. Jag skulle ju få panik för tjyven. Skulle åka hem från en annan au pairs hus nu ikväll och hon förklarade hur jag skulle köra oså där. Jo men det var ju inte svårt. Två stoppskyltar och lite högersvängar bara. Hur enkelt som helst. Men vad gör Nina? Jo efter andra stoppskylten där jag ska köra ut på highwayen ser hon en skylt som hon tror att hon känner igen svänger in på en den vägen ist för att det kändes rätt helt enkelt. Men problemet var ju att jag inte hade en aning om var jag var. Det var inga lampor så mörkt var det. Men vad gör man, jag fortsatte och hoppades på det bästa och vad händer då. PLING bensinen snart slut grattis Nina. Just då tänkte jag att nästa gång ska jag ta den vägen som de berättade för mig. Kände mig lite smått vilsen faktiskt men vad händer jo där mitt framför ögonen ser jag ju min kära väg och lamporna som lyser upp på vägen in till våran gata. Så jag brummade in fort som tjyven in i garaget och in på rummet. Så hem kom jag ju även om jag kanske skulle tagit den andra vägen ;) Men lite spänning måste man ju ändå ha så här en lördagsnatt. :p

Dags för sängen för någon sovmorgon blir det säkerligen inte speciellt inte nu när vi har  en till unge + två hundar springade i huset på morgonen och sömn behöver jag nog för imon kväll är det Nina som ska vara barnvakt åt 4 ungar. :p Mer om helgen kommer imon..

2 veckor kvar nu Jannike sen så kommer jag :)

Miss you all...


...



En skön dusch, marabou mjölkchoklad, lite Fråga Olle och Wipeout :) Nu är jag nöjd och glad och nu blir det sängen som gäller!

bryta av en bilnyckel - check!


Söndag kväll nu då. Snart börjar vi på en ny vecka igen och jag hoppas verkligen på bra väder så vi kan leka i poolen. I helgen har det inte hänt så mycket för ovalighetens skull. Fick jobba en del i fredags kväll och sen blev det mest chill med några tjejer som avslutades med en Mc Flurry :) I lördags så var det dags för att kolla på när Ulrika hade fotbollsturnering så jag åkte dit med en annan svensk tjej Paula som bor i San Rafael. Vi tog med oss en filt att sitta på och slog oss ner i solen.. Vi han väll se Ulrika spela en halvtimma kanske sen så trampade ju tjejen snett ganska så illa så hon vrickade foten mitt i allt. Otur ja visst  .. Men hon blev väl omhändertagen av sina lagkamrater och satt och avnjöt en kall öl i stället.

Efter ett tag så började vi känna av hungern och de hade bbq där så vi tog för oss av allt det goda kan jag lova och kollade på lite fotboll. Sen så var det ju tänkt att Nina skulle köra Ulrikas stora bil eftersom hon hade skadat sig lite. Så vi hoppade in i bilen och den är inte liten. Det är en lite äldre bil och stor. Problemet var ju att när jag skulle vrida om nyckeln så funkade det ju såklar inte så Ulrika sa till mig att ta i lite. Haha vad ta i betydde visste jag ju inte så hux flux bröt jag av nyckeln. Den minen  och den känslan alltså. Vi visste inte vad vi skulle göra så vi brast ut i asgarv. Där satt vi två Ulrika med sin fot som var svullen som en boll och jag med halva nyckeln i handen. Det bästa på hela dagen var väll att vi fortfarande kunde köra bilen eftersom halva satt i låset och man ska vrida på en annan sak EGENTLIGEN samtidigt som man vrider om nyckeln. :p Men det hade jag ju ingen aning om och nyckeln var en vek liten jäkel så tunn :p Haha!
Men vi bestämde oss iaf för att Ulrika skulle köra eftersom vi inte kände att turen var med oss och det kan bli ganska så dyrt om det skulle hända något och vi kör varandras bilar här..
Men vi kom hem och hon släppte av mig hemma och jag gick in och bytte om till bikini och gick över till Adriana där de satt i Jacuzzin . Så hoppade i där med en kall öl och bara njöt ett tag! Hem igen efter några timmar och fixa mig lite snabbt sen så blev det till att åka och hämta en skadad och trött Ulrika och åka till Sonja på hej då fest. Det blev inget festande tyvärr för min del pga min jobbiga förkylning och jobb dagen efter tyvärr. Men vi hade en trevlig kväll och det är tråkigt att Sonja ska hem. Himla go tjej :)

Idag har jag som sagt jobbat och vädret har varit underbart så hade så mycket hellre åkt till stranden och legat där hela dagen . Men plikten kallar så att säga. Träffade tjejerna en stund iaf ikväll. Blev mest chill och brownies. :) Mycket goda blev dem .

Imorgon är det måndag igen och en ny heldag på jobbet. Nu ser jag bara fram emot midsommar helgen och helgen därpå då jag ska till San Diego :) A två riktigt grymma helger har jag att se fram emot nu.. GE MIG! 
 
Lite tråkigt att jag inte kan lägga ut så mycket bilder men som sagt min kamera strejkar och vill inte vara med mer. Så i vekcna blir det en nu jäkel :)

Allt för idag!


Det var en gång ..


Nu kommer snart en bunt med barn och föräldrar + en av pojkarnas lärare och ska ha lässtund här i huset  Haha... Har lovat att hjälpa till och det blir vin och kex för de vuxna och kakor och mjölk för barnen.. Jag röstar ju på vin och kex. Men nu ska man vara ordentlig för jag jobbar ju faktiskt =) så barnbordet för min del ..

Ledig efter 8 så då får vi se vad som händer :) Kanske står bio på schemat eller något annat ..
Hoppas studenten var rolig där hemma och nu är den över eller det finns väll de som sitter uppe och efterfestar kan jag tro :) men grattis till er och speciellt till dig kusinen Jacob.

Over and out.
puss


Torsdag den 5 juni.


Herregud. Är vi redan inne i Juni månad? Jag kan inte förstå vart tiden tar vägen. Känns som att det nyss var jul. Helt seriöst. Man blir ju nästan rädd och nu är det precis ett år sen man tog studenten och vart tog detta året vägen?

Jag väntar på lite bilder från moster Lena och moster Anita så man kan få se sina kusiner när de gick på balen =) Så nu vet ni vad ni ska göra..

Här i huset luktar det nybakat nu.. Men får inte smaka av det goda för de räcker inte eftersom de ska till skolan imon :/ surt sa räven. Men vi skulle visst fixa lite mer imon! Nice .Sen måste jag bara visa dem hur man gör en svensk god jordgubbstårta. Det kommer bli en succe för tro mig har ätit av två tårtor här i USA och de är verkligen inte som våra.
Annars så har dagen vart lugn. Lite ledig mitt på dagen då det blev skype för hela slanten. Sen i eftermiddag så har jag åkt runt lite med bilen för att hämta upp ungarna och sen blev det lek ute på trädgården och mycket mycket baseball med lite picknick :) Man får ju försöka komma på lite saker så tiden går fort ! Hoppas på mycket bad i poolen nu under sommaren med. Kommer ju ha alla 3 hemma då och då och man måste ju ha lite planer för hur dagarna ska se ut :)  Men det ska nog gå bra. Kommer nog ha fullt upp eftersom det oftast kommer hit mycket barn för att svalka av sig lite i varmen..

Fredag imon och då vankas det helg. :) Och även studenten för alla där hemma. Så otroligt roligt var det :D

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med mina nötter och m&m:s och kolla på en film :)
Over and out.
puss

Au pair liv ..


Onsdagen avklarad. Bra jobbat Nina :) Vaknade av att det regnade idag. Fick bara för mig att gå ut och så skönt var de :) Men det blev snabbt in igen och börja jobba..  Försöka få upp pojkarna och sen flickan. Ibland finns det gott om tid och ibland bara yrar jag runt och vet inte vad jag har allting. På min lediga tid åkte jag och min värdmamma och fixade mitt social security number . Sen hem för lite frulle och lite prat på skype med syster min..

Iväg igen med bilen för att hämta upp en av pojkarna och en kompis. Hem för en snabb lunch, Iväg igen och plocka upp tjejen och hem för en nap. Fixa lite med tvätten, plocka undan, kolla så pojkarna leker bra. Den äldsta pojken kom hem och jag skickade iväg han för en playdate. Väckte flickan och lite snacktime. Blev fruktansvärt uttråkad så tog med mig poken och flickan när kompisen åkt hem och gick längre ner på gatan där två andra au pairer var med sina barn. Så de lekte så snällt med varandra och sen var min dag slut kl 17.00. Så såg min jobbar dag ut.

In i rummer och byta om, fixa till sig lite sådär och sen åkte jag och plockade upp Ulrika och  sedan blev det Starbucks med 3 andra au pairer. Blev våran Chai tee latte som är underbart god och luktar jul  =) Sen blev de mest au pair tjat som vanligt och trevligt hade vi . Körde hem Ulrika och vi tjötade på som vanligt. Ibland tänker man att man är dum som gjorde som man gjorde. Man åker liksom ifrån alla där hemma och tryggheten till ett nytt land, helt ensam, flyttar in i en ny familj och jobbar med deras barn. Men vilken erfarenhet man får och man växer så otroligt mycket som människa. Jag känner inte hundra  i min familj än men jag ger det chansen och det här är trots allt mitt år och det är jag som får se att få ut så mycket som möjligt av det. Har redan träffat underbara människor och varit med om nya saker, nya intryck och framförallt nya känslor. Men jag växer och jag ångrar inte för fem öre att jag åkte. Klart att jag saknar alla men när jag tänker efter så undrar jag vad jag ska göra hemma. Gå runt och jobba som vikarie och hoppas att det finns tillräckligt med jobb eller sommarjobba på malmåkra som två somrmrar innan?  Jag kunde valt att börja plugga som vissa andra men jag vet inte vad jag vill bli än och då är det ju inte heller något ide. Så jag hoppas att jag ska kunna komma på vad jag vll plugga och sen ta tag i det när jag väl kommer hem igen!  För tiden går fort, väldigt fort. Ett år låter fruktansvärt långt och man vet aldrig om man stannar ett år. Men en sak som är säker är att jag verkligen ska passa på att få ut det mesta under min tid här utöver mitt jobb som fakitiskt är ett heltidsjobb. Men som sagt.. Jag är här och är otroligt stolt över att jag klarat mig så här långt =)

Nu är det dags för sängen ! En ny dag imon med nya möjligheter!

Over and out.
puss

Det gungar, det guungar!

      ''''  
                                      


Lördag morgon .. Blev lite prat på skype med min kära mor och far. Sen lite jobb med Ava vid 12 tiden då jag åt frukost, vi lekte lite inne, gick ut och gungade och sen blev de lite senare arbete än vad jag väntat. Så eftersom jag skulle iväg på boatcruise så satte jag henne i min säng så hon kunde titta på tv och jag fixade iordning mig . :)

Vi halv 5 tiden blev jag upplockad och vi åkte in till SF och mot Pier 39. Möttes av ganska så många Au-pairer och gick på båten. O hej och hå! Det var lyx kan jag lova! ;) Ne då, Det var som att vara 14 igen. Ballonger i taket, Ett dansgolv med en Dj, ingen alkohol om du var under 21, lotteri. Vi satt mest och pratade och träffade lite nytt folk :) alltid trevligt. Vet inte hur länge turen tog men till slut var vi iland igen och kallt var de. Brrr. Men då begav vi oss till en annan båt. Inte alla au pairer me Ulle , Anna, Sonja, Malin och jag. Där började väll festen kan man säga :) det droppade in mer och mer folk och vi ölade, dansade och hade en trevlig kväll/natt.. Det var en salig blandning på folk, danskar, svenskar, en norsk, en ialienare, en från australien, några från England och amerikanare och så en svensk kille. Lite roligt så där när man pratar på svenska med varandra och TROR att de inte förstår. Men oj då. Man kan aldrig vara säker. Som sagt så hade vi så kul så skjutsen hem till Novato missade vi för det var så trevligt, sovplatsen i en lägenhet hos några andra svenska au pairer missade vi, så det blev helt enkelt till att stanna på båten. Så vid 5 tiden åkte madrassen fram och vi slocknade rätt så fort ..

Söndag morgon och vi trodde att vi skulle åka hem ganska så tidigt med några. Vaknade vid 10 tiden och mina ögon kändes som sandpapper. Men det var ganska skönt att ligga där i gunget från båten :) Vi som sov fär tog oss iaf ut och käkade lite frukost. Pannkakor och Våfflor med grädde, jordgubbar och banan blev det. Helt okej .)  Tillbaka till båten och soffan och vi spenderade eftermiddagen med Sunes sommar älskar den filmen.. Så vi satt där och somnade vart annat. Men jag höll mig vaken och bara njöt av stunden :p Blev lite Beck med men sen ville de andra på bio förutom Ulle och jag som inte hade med oss ombyte dumma som vi är. Så nästa gång lär det bli några flipflop och ett långt linne. :p Blev ganska så ut tittade där vi gick på stan till bussen. En stolle hade tom sett och på hållplatsen parkerat sin bil för att prata lite och fråga om vi ville ha skjuts. Dumma amerikaner! Nästan var enda person vred nästan huvudet av sig när de kollade genom bilarna. Hej och hå. Är vi utomjordningar eller ? :p väl inte i bussen och tryggheten trodde vi så möttes vi av en fullpackad buss och ja det blev till att stå en lång jäkla bit med högklackat och försöka hålla balansen. Ringde till Glendys och Livia som snällt plockade upp hos väl hemma i Novato Fort hem till Ulrika bytte om och ner till Safeway för att köpa Ben and Jerrys :) Hem till mitt mysiga rum och ner i sängen under varsin filt och en film :) Det var himla skönt och en bra avslutning på helgen :)

Nästa gång det blir fest på båten som ägs av en norsk så blir något slags tema :) Det ser vi fram emot. Kanske vänjer sig vi gungandet till slut. Det gungar det guuungar! . Men det är väll inte så konstigt så många timmar vi spenderade på en båt.!


Förresten så blir det en ny kamera nu i veckan! Min pajade precis innan jag åkte in till SF men på något sätt så fick jag igång den under kvällen. Men blev inte så mycket kort. Men med en ny kamera ska jag nog klicka fram en del ..

Over and out!
puss.


Naptime ..


En behövlig nap har jag precis tagit. Men en liten för lång tror jag ;) Nu är man nästan tröttare än när man la sig. Men ikväll har jag lovat mig själv att lägga mig tidigt. För idag vaknade jag 07.06 . Börjar ju klockan 7. Så de va bara till att hoppa upp ur sängen och ut genom dörren så var man på jobbet :p Fortfarande liten konstig känsla med jobb och hem i samma hus ..

Va bra att ni inte glömt bort mig mostrar. Haha ! Hoppas att det går bra med student och bal och grejer hemma nu. Saknar er alla så otroligt mycket ibland. Dags att hoppa in i bilen och börja plocka upp ungarna.

Mer om helgen kommer senare.
Puss!

RSS 2.0