Pink shoes..


Yes finally! Läxan är klar och inskickad förhoppnings vis ;) Det är något som ska krångla men jag är klar iaf och det känns skönt. Nu väntar jag in helgen :)) en jobbardag kvar nu bara och sen tar jag helg igen! Tror helgen kommer bli awesome dessutom.

Annars så har dagen rullat på. Kristin kom och hämtade mig innan under dagen då vi åkte till ett mall och shoppade och chillade runt lite! Mycket bra måste jag säga. Oh ja vi inhandlade ett par ganska så rosa pumps också HAHA!



Nej nu blir det sängen så jag orkar med helgen bravader. Godnatt.

Huvudvärk & läxor


Har fått en skit irriterande huvudvärk som inte kan ge sig och sen har jag läxor att göra till helgkursen som jag gärna vill bli klar med NU! Men men  det är inget att gnälla över. Ska försöka få lite gjort snart hade jag tänkt men vi får väll se hur det blir med det ;)
Ikväll är det hockey igen eller snarare sagt inatt och jag vill verkligen se matchen så får se om jag kan hålla mig vaken!

Annars så har jag tänk mycket på mina vänner där hemma nu det sista. Inte så att jag har hemlängtan men jag blir så glad när jag tänker på att vi snart ses igen :D Det kommer bli så sjukt kul att träffa alla igen speciellt dig Josefine som jag saknat så mycket och Linn och Jonna, Lovisa , Frida, Amelia ja ni vet vem ni är :)) Vi ska ta igen all tid som vi missat och ha bästa sommaren tillsammans. Efter detta året vet verkligen vilka jag har saknat och det har gått väldigt lång tid nu sen vi sågs. Speciellt er Linn, Jonna och Lovisa 1 1/2 år snart. Vad hände med tiden? Men som sagt jag saknar er så sjukt mycket <3

Jag funderade på det idag. Snart har jag varit här i 11 månader. Det känns riktigt sjukt om jag ska vara ärlig. Jag har inte sett alla på ett år snart och snart sitter jag hemma igen i lilla Malmbäck och det kommer kännas som att jag inte varit iväg säkert :p Men jag är så nöjd att jag åkte och nu ska jag passa på att njuta av de sista veckorna här i staterna :))



Haha, hittade lite bilder Clara slängde in på ett USB när hon kom hit :p inte allt för nya bilder men ni ska veta att ni är saknade :))












New York


             

Några av de bilder vi tog i helgen och New York var awesome som vanligt och vi har tur med vädret. Det var soligt och härligt hela helgen :))
Vi bodde som sagt gratis och lägenheten vi bodde i låg precis efter Manhattan Bridge i Brooklyn. Var jätte skönt att ha en lägenhet för oss själva och vi strosade mest runt och gjorde lite vad vi kände för! Ska ju dit igen om 3 veckor och turista så då blir det en massa kort kan jag lova :)

Nu måste jag tillbaka till läxorna för snart är det dags för min sista helgkurs så jag kan fixa ihop mina credits.

I'm back.


New york i helgen var hur bra som helst :)) Tänkte lägga ut lite bilder men det tar vi imon för nu är klockan mycket igen och jag måste sova!

Ikväll kom Kristin och hämtade upp mig och vi åkte till Cosi i Bethesda en stund och smaskade i oss S'mores :) Det var hur gott som helst.. Mer S'mores till mig innan jag åker hem :D





Annars så rullar dagarna på och imon är det redan onsdag. Snart helg igen :)

:) :) :)


Jag har en sån där superbra dag då inget kan gå snett. Jag mår hur bra som helst och jag behövde bara jobba idag på morgonen så nu har jag helg :)
Ikväll ska jag ut och äta med Jasmin och sen tar vi bussen till New York där vi ska stanna till söndag kväll. Hennes värdfamilj har dessutom en vän som har lånat ut sin lägenhet till oss så gratis boende på det också! :) Det kommer nog inte bli så mycket turistande  eftersom Jasmin redan gjort det mesta och jag ska ta allt med familjen om cirkus 3 veckor :) Det blir mest chill med shopping och äta lite gott  och bara njuuuta :) Kanske går vi ut imonkväll också!

Fick också en trevlig överaskning idag på morgonen. Min värdmamma hade skrivit en lapp till mig som var jätte gullig och jag fick extra pengar till helgen :) De är för bra de :)

Ne nu ska jag packa och sen skypa lite med mamma och pappa :) hörs efter helgen.






En Tove en Nina och Grey's Anatomy


Ja nu ligger jag här i min säng igen :p Har precis kommit hem från Tove där vi åt lite god alla hjärtans dag choklad och kollade på favoooriten Grey's Anatomy! :D

Imon är det fredag igen och det innebär för min del 1,5 timmas jobb på morgonen och sen får jag helg. Då blir det träning, tvättande, och lite packande för på kvällen bär de av mot New York med Jasmin :)) Sköna underbara helg och den ska spenderas i New York desutom. Jag gillart!






Sweden vs Germany


Kom precis hem från Anna där vi hade lite hockeykväll med snacks som Anna hade fixat ;) Bra jobbat tjejen :p



Så nu är jag helt proppfull IGEN! Imon blir det träning och läxor för ska ju snart på helgkurs. Låter väll bra va.
Fick också en fin liten present från Anna och Tove HAHA det tyckte ni var roligt va??? Var det är ja det får ni vänta med tills imon för jag orkar inte lägga in en bild :p (Ninisen Kanin) Ja snart är jag hemma igen och slipper detta hemska smeknamn!!! Jag som alltid varit så glad över att jag aldrig har haft ett smeknamn för att det inte finns något speciellt för det. Men där fick jag ;) Men jag tycker om er ändå! <3

Ja 2-0 till Sverige annars ikväll. Härligt. Liiiiiite sådär småpinsamt att damerna ska förlora med 13-1 ojoj men dem skiter jag i nu är det herrarna som gäller :D

10 månader


Just det. Har varit här i USA i 10 månader nu också :)) Nu är det inte så lång tid kvar och jag har en del att se fram emot :)

I helgen åker jag och Jasmin till New York härliga stad, Sen kommer snart min FAMILJ hit och det ska spenderas ännu mer tid i New York och avslutar mitt år med en veckas semester i Florida, Miami med underbara Jannike :)

Jag ska ju inte klaga precis :)

Annars så är det redan onsag idag och jag har världens slappdag. Börjar inte jobba förrän 5 igen då jag ska hämta upp M. Igår hade jag Au pair möte men stannade inte så länge. Mötte upp norsken Kristin ist på Starbucks och det var himla mysigt.

Ne nu ska jag njuta lite till av min ledighet innan jag går och hämtar M.

:))

Weekend.


Då ska vi se vad som hänt sen jag skrev sist. I lördags tog jag metron till Pentagon mall och mötte upp 5 bakfulla tjejer som hade varit ute på äventyr ;) Det blev lite shopping och jag hittade en del. Nöjd var jag. Hem igen och stackars Tove hade glömt sina nycklar så hon kom förbi eller låg rättare sagt i min säng och snarkade medan jag packade väskan. Sen gick vi till henne och hängde lite där med de andra tjejerna. Jag Anna och Therese tog en taxi till Georgetown där vi gick ut på Third :)) Himla kul måste jag säga.


Ganska så varmt inne på dansgolvet ;)





Det blev lite nattmat och sen hem till Tessan där vi sov 4 st i hennes säng. Söndag morgon och Tove och Sara kom med Brownies och vi satte oss ute i solen och bara chillade. Sen var jag tvungen att åka hem för att jobba. Jag och barnen hade pizza kväll och kollade tv. Helt okej :)









Do you wanna be my Valentine?




Ikväll har jag umgåtts med Jasmin och Lea och vi gick på den här filmen som var riktigt bra tycker jag :)) Inte för att jag kommer fira Alla hjärtans dag eller jo med mina värdbarn för vi au pairer sätts på att jobba så föräldrarna kan gå ut och äta och ha det mysigt. Jag har ju ändå ingen Valentine så hoppar väll det :p Men hoppas alla andra par får en romantisk dag! HAHA. Eller jo imon ska vi ha middag och dricka lite så får fira lite alla hjärtans dag med mina galna vänner ist. Lika bra det tycker jag <3

Nu får jag nog gå och nana kudden tror jag för imon ska vi upp tidigt för en shoppingrunda och det kan vi behöva.


Sweet.


Finally! Haft en jätte mysig kväll med Tove, Sara och Tessan :)) Det var så skönt att komma iväg lite nu efter att man har varit lite instängd i huset. Vi träffades i Friendship heights och gick och åt på Cheesecake factory och sen tog vi en bio på det. Sherlock Holmes såg vi och den var bra.

Nu är det väll dags att sova kanske för imon är det ingen sovmorgon längre. Heldag med båda barnen och jag bara längtar till helgen. Det ska bli så skööööönt!

Jaja, sweet dreams allihopa :p Speciellt till dig Tovisen så du inte vaknar upp mitt i natten igen skrämd som en liten kanin :p 


SNÖÖÖÖÖ.


Ännu mera snö!! Har blåst och snöat konstant idag och jag har hållt mig inne. Det skönaste just nu med att skolan är stängd är att jag och min värdmamma delar på dagen. Jag börjar halv 10, 10 och jobbar till ca 14 tiden :)) Sen är jag ledig och det är ju rätt skönt. Eller det hade varit bättre om jag kunnat komma ut lite också.

Men nu har jag iaf skypat med mamma och pappa och tränat så det känns bra. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar där uppe ;) Sen ikväll kommer Tove hit så det blir säkert en film. Himla skönt att vi bor så nära varandra speciellt när det är sånt här väder. Är rätt glad att jag inte behöver gå ut alltså. Det blåser som sjutton så lycka till i snön när du går hit Tove ;D och se till att stå på båda benen så du inte åker i backen som jag gjorde igår ;P haha! Världens fulaste fall tror jag!

Ne nu måste jag göra något. Kanske lite läxor till helgkursen när jag ändå har tid ;)




instängd.


Har inte så mycket intressant att skriva just nu. Jag håller mig inne för jag vill inte ut i kylan och mer snö har det börjat komma idag. Fick nyss veta att skolan är stängd imorgon igen! Så det innebär att barnen är hemma ännu en dag. Men jag och min värdmamma tar hand om dem tillsammans för hon kan inte ta sig till jobbet så det är helt okej.

Jag tror inte att barnen kommer att gå till skolan på hela veckan och sen är de lediga på måndagen efter helgen också :p Jätte kul ju. Men men det funkar och dagarna rullar på väldigt snabbt. Hoppas helgen kommer snart iaf :) Då blir det en mysig middag hemma hos Tove på lördagen och så vill jag självklart se Valentine's day någon dag som kommer ut på fredag! Riktigt många bra skådespelare med så jag hoppas att den kommer vara bra...



Ne nu ska jag läsa lite innan det blir mat och sen kanske jag ska träffa Tove en stund..



Jag ser det snöar, jag ser det snöar...


Ja nu är det måndag igen och helgen har gått fort som vanlig. Idag är barnen hemma från skolan för att de ställde in den pga snön. De kunde inte komma någonstans men då känner ju jag att har man bara lite snöplogar här så hade ju allt löst sig :p Men som Annas värdmamma sa så har de redan anvvänt sin budget för det ;p Haha inte konstigt att allt står still då. Igår när jag gick hem från Tove så var det snöhögar mitt i vägen och bilarna var totalt insnöade.

Men i alla fall. Det har varit en riktigt myshelg denna helgen. I fredags blev det filmkväll hos Tove med Anna och Sara. Vi hade tänkt gå på Dear John men de stängde bion eftersom snöstormen var på gång och det hade redan börjat snöa rätt rejält. Vi var inte glada men vi tog oss ut i snön och gick ner till Giant för att köpa lite snacks till kvällen. Eller det blev rätt så rejält med snack. Vi hyrde 3 filmer som inte var sådär jätte bra kanske men de gick att titta på och bara hade de chill.

I lördags tittade vi ut och möttes av ja ganska mycket så snö.


Vi drog i oss en rejäl frukost och bestämde oss för att ta oss till Tessan i G-town. Vi fick hopa över grinden för att komma ut och sen var det bara till att börja gå mot metron, byta linje och sen gå till Tessans hus från metron. Redan då kände jag att nu var det nog med snö :p



Vi mötte upp Tessan och två andra nya svenska au pairer Matilda och Jossan och vi gick hem till Tessan där det blev om möblering och städning så vi kunde få plats alla 8 :p Vi gick ut och åt på ett ställe som hette Uno och sen hem till Tessan igen där vi kollade på Jumanju och Match point.

Söndag morgon vaknar vi upp 7 st tjejer i Tessans rum. 3 i sängen, 3 på madrassen på golvet och 1 i en fåtölj. Det var nog tur att Karlsson gick hem till sig själv och sov :p
Vi tog oss i alla fall ut i det fina vädret och började gå mot ett frukostställe som skulle vara bra :))





När vi kommer dit så var det självklart stängt och vi letar efter ett annat ställe. Vi delade upp oss så Tessan, matilda och Sara gick till ett ställe och jag, Tove och Anna gick till ett annat för lite frukost/lunch ;p Sen fick vi rycket och började ha snöbollskrig mot varandra och sprang runt på Wisconsin. Det var skitkul! Vissa skrattade åt oss men sen fanns det de där tråkiga amerikanarna som bara surade :p
Sen gick vi ner till bion och satt ute på en bänk och njöt av solen ett bra tag. Bion hade äntligen bestämt sig att öppna också så vi gick och såg på Dear John som blev en bra avslutning på denna helg :))






11.30am


Jag är vaken och har haft en skön sovmorgon för min värdmamma är hemma idag. Skulle fått vara ledig hela dagen men fick ett sms sent igår och de ville att jag skulle jobba 2 timmar mitt på dagen. Så jag börjar vid 1 till 3. Nödvändigt inte vet jag ;)) Men sen går jag till Tove och vi ska ladda till en mysig middag med tjejerna och sen till Dear John som har premiär idag. Som jag längtat :)) 



Annars så har min vecka varit ganska seg. Jag har mest tränat, skypat, slöat och läst sista boken i Twilight. Igår tog jag tag i mig själv och träffade Tove, Tessorna och Sara och det var kul! Helgens planer annars tar vi som de kommer. Det har pratats hela veckan om att vi ska få en snöstorm igen här i DC och den kommer vara värre än sist. Alla blir som galna och åker till affären och köper mat så de har under helgen. Allt står i princip stilla och de håller sig inne eller vissa blir tom instängda i sina hus och inte kan ta sig någonstans.

Ja det kommer bli en spännande helg det här. Vi ska iaf hem till Tove efter bion ikväll och mysa :))



Paradise hotel.


   

När jag slutade idag så gick jag raka vägen hem till Tove där också Anna var och vi kollade på de sista avsnitten av Paradise hotel :)) Jag hade helst velat se Kristoffer och Erica vinna :p Men jag får ju aldrig som jag vill haha.
Men jag håller fortfarande på Danska paradise ;) Det var bättre än det svenska måste jag få säga.

Som jag skrev innan så satt jag och väntade på fedex hela förmiddagen och som tur var så var det till mig. NHL biljetterna till New York Rangers har hittat hit!! Kommer att bli grymt.

Nu ska jag läsa lite och sen sova.

Suck.


Åhhh vad segt. Städerskan kommer snart och trampar runt här hemma i några timmar och jag måste sitta här uppe och vänta på att Fedex ska komma med ett jäkla paket för de behöver en underskrift. Det är inget bra på tvn och jag kan inte gå någonstans för jag måste höra när de kommer. Ringklockan fungerar ju inte heller. Jag hade mycket hellre hängt med tjejerna när de ska överklaga en p-bot. HAHA! Det hade jag velat se :p

Hoppas det går bra Sara!

Tur att syster kommer in på skype snart iaf <3

1 februari 2010


Är det inte konstigt. Det är redan februari och jag har ingen aning om var januari tog vägen. Tiden går ju så fruktansvärt fort. Nu är det bara 1,5 månad tills jag får krama om mamma och pappa och Clara igen :D Det ska självklart bli kul att träffa dig också Dennis :) Det kommer kännas helt underbart och jag kommer sväva på moln..

Annars så har dagen varit väldigt bra för att vara en måndag. Barnen har varit på topp idag och vi har haft kul. När vi kom hem från skolan så gick jag ut med R och vi gjorde en snölykta. Hon visste inte alls vad det var och tyckte det var kul att hjälpa till. När vi gick ut och tände ljusen var hon helnöjd och gick och kikade i fönstret hela kvällen. Min värdmamma tyckte att den var jätte mysig och att de ska göra en sån varje gång det blir snö ( alltså inte så ofta) Haha! Men det är kul att det uppskattas.



Nu ikväll har jag legat i soffan och kollat på One tree hill och Life unexpected. Skitbra tv kväll :))
Life unexpected är en serie jag verkligen kan rekomendera och även The vampire diaries om ni gillar vampyrer så att säga ;)

Nu ska jag läsa lite ut breaking dawn och sen sova!

<3

Muscle burns fat.




Mina ben skakade som asplöv men kul träning är det verkligen :)) Jag har aldrig förstått mig på träningsvideor eller hur man orkar träna hemma. Det har alltid varit fotboll, innebandy eller aerobics och kick n box för mig. Men eftersom min värdmamma älskar att träna så har hon en del träningsvideor hemma och jag började pröva dem och jag gillar det.

Hon har precis fått hem Chalean extreme nu och der är skitbra träning med mottot muscle burns fat :)) och det känns sjukt skönt att hålla igång igen. Jag hade en period innan jag kom hit då jag inte tränade alls. Men nu är jag igång och det känns skönt. Måste ju träna bort all skräpmat man äter här så man inte kommer hemrullandes som en köttbulle.


NBA game Washington Wizards vs New York Knicks


Igår gick jag på min första NBA match här i USA. Det var Washington Wizards vs New york Knicks som mötte varandra.

Jasmin som fyller år idag ville fira sin födelsedag med basket och sen utgång. Men eftersom den här jäkla snön kom så bestämde vi oss för att inte dra ut efter matchen. Vi åkte till hennes kompis Lea på eftermiddagen och huset som hon bodde i var så fint verkligen :)) Vi "festade" lite. Satt och lyssnade på musik och pratade. Sen var det dags att ta metron till Chinatown där vi gick till Verizon Center. Det köpte sig lite dricka och ja som ni vet så är jag ju underårig här så jag fick ju inte köpa. Suck! Men det var skönt att de två fick köpa lite iaf.

Det var kul att äntligen få se en match eftersom jag velat det ända sen jag kom hit och jag var nöjd :)) Wizards vann och vi bestämde att när vi åker till New York i februari så ska vi beställa biljetter där och se en match på madison square garden.

Efter matchen tog vi metron tillbaka till Lea där vi satt och kollade på lite film och bara hade det skönt. Senare i natten tog jag och Jasmin metron tillbaka till kära Tenleytown och vi gick till henne och somande rätt snabbt.















RSS 2.0