Måndag 28 september


Att min helg har inte varit så händelserik men hur skön som helst. Den har i en kort sammanfattning bestått av film, film en film till, mycket onyttigt, pyjamas, täcke och kuddar och sova + en bio men det är ju en film det med :p Var så fruktansvärt seg i kroppen förra veckan och kände att det var dags att ta det lugnt och tur var väll det att Casey och Louise kände likadant i helgen ..

Nu är måndagen över alltid lika skönt. :) har aldrig varit ett stort fan av måndagar. Men det var en judisk tradition här idag så jag fick sovmorgon och började inte förrän 12 till halv 4. Min eftermiddag/ kväll bestod av träning och 2 timmars prat med Josefine på skype. Uppskattat för jag saknar dig min vän.

Nu är det mindre än 3 veckor tills jag får träffa min syster igen :) Det känns som att jag bara går och väntar på det just nu. Jag försöker spara alla mina pengar så någon shopping blir det inte heller :( men mycket bättre att spara till San Francisco och Los Angeles! 

Längtar tills jag kan fixa till mitt hår också för det är som en stor rishög :p och jag är i ett stort behov av en kamera också. Som jag har tjatat om att gå och köpa en kamera men jag har inte råd just nu! Det är så tråkigt att leva snålt :p

Nu blir det sängen. Jag tänker mycket på er där hemma.

xoxo





Utekväll, restaurang, bio & Georgetown


Slutet av september och det är så varmt och fuktigt. Idag är jag klädd i shorts och linne och föredrar att sitta inne och slöa under min lediga tid. Har precis kollat klart på avsnitten jag missade av Greys anatomy när jag åkte hit och ikväll är det säsongspremiär av säsong 6 :D

Ser att jag inte skrivit här på ett tag men jag lever och dagarna de rullar på. Nästan läskigt fort för snart är det helg igen. Men skönt är väll det.
Helgen som gick var jätte bra :) I fredags så drog vi ut ett litet gäng och festade . Jag hade jätte kul och vi dansade hela kvällen lång! Casey och Louise fick sova över här och efter ett besök på CVS och frosseri med snickers så gick vi sakta men säkert hemmåt. Vi slocknade direkt och vaknade av att Casey behövde åka iväg vid halv 10 för en frisör tid. Seg som jag var så gick jag tyst tillbaka till sängen för Louise fortfarande låg och sov. Lite pinsamt att skriva men vid halv 5 på eftermiddagen så vaknar jag av halvsittande Louise som stirrar med konstigt uttryck på min klocka. Jag säger muntert att klockan är halv 5 och vi börjar asgarva.

Men vi kom snabbt upp och började fixa i ordning oss för att ta metron till Bethesta där vi gick ut och åt på en indisk restaurang. Det var jätte gott och Coca colan hade vi gått och suktat efter ända sen vi lämnat huset och den gick ner fort :) När vi var klara så satt vi bara ute bland folket och lyssnade på några som satt och spelade gitarr och sjöng och sen var det dags för oss att gå på bio. Vi såg 500 days of summer och jag trodde inte att den skulle vara så bra men det var en bra film :)

I söndags så tog vi bussen till Georgetown för lite shopping. Eftersom jag sparar för fullt tills Clara kommer så blev ingen shopping för mig men det var skönt att bara komma dit. Det är väldigt mysigt där :) Solen sken och det var riktigt varmt så vi köpte oss en glass och satte oss i gräset och bara satt och pratade och hade de gött .

Nu ska jag snart börja jobba igen men snart är det helg :)

Jag saknar er där hemma väldigt mycket just nu. Ni betyder allt för mig.
xoxo


Finally Friday! :)


Vilken skön dag jag haft idag. Lite sovmorgon tackar man ju inte nej till och jag började först vid halv 11 idag. Då lekte jag och flickorna lite skola och sen ville de att jag skulle hjälpa dem lite med håret för de ville va fina till bion :) Jag min värdmamma och flickorna begav oss till Bethesta och gick på en barnfilm självklart men jag kommer inte ihåg vad den heter men den var lite smårolig :)
När bion var slut gick vi in på Trader Joe's och kollade runt lite. Sen begav vi oss hemmåt och då slutade jag och klockan var 4! Så min jobbardag var helt okej.

Nu har jag fixat i ordning mig lite för en utekväll i DC :D Så nu måste jag kila.

xoxo

Torsdag 17 september

Finally bara en dag kvar till helg och ledighet :) känner på mig att denna helgen kommer bli bra.
Idag har jag haft fullt upp. Morgonen var kanske inte den bästa. Vaknade lite innan 7 och ville bara somna om. Men jag tog mig upp med lite svärord haha. När morgonen väl är över så brukar dagen rulla på ganska så fort. Idag åkte jag och Louise runt lite på våra lediga timmar. Vi började med att äta frukost på ett place men helt seriöst jag blir lika besviken på maten här varje gång ;)
Jag var ute efter ett par skor tills imon och Louise behövde något att ha på sig tills imon .. Jag hittade ett par skor men kollade först på ett par andra som jag verkligen tyckte om så ska nog försöka ta mig dit i helgen och köpa dem :) 3 timmar senare var jag hemma här i huset igen och satte igång träningsvideon som verkligen är bra och jobbigt är det så nu känns det att man börjat träna igen :) Sen tog jag mina två timmar som var kvar till att slöa i soffan och kolla på Disneychannel :p

I eftermiddag hade farmorn och farfarn R och jag hade bara M hela eftermiddagen så jag och Louise bestämde att vi skulle ha lite playdate. Hon tog sina två värdbarn och vi åkte hit. De lekte så bra så vi bara satt och tjötade som vanligt. När hon åkte hem så började jag och M att pyssla lite. Hon ville göra en liten "bok" till sin mamma eftersom hon fyller år på lördag! Vid halv 7 blev vi klara och min värdmamma kom hem så vi pratade lite snabbt och sen gick jag till bussen för att möta upp Louise igen. Både jag och hon hade bara tänkt ta det lugnt efter jobbet och sova tidigt men rastlösa som vi är så åkte vi in till Georgetown. Det är så otroligt mysigt där och vädret är så skönt nu jag trodde verkligen det skulle vara kallt här i DC men helt underbart är det. I början av veckan hade vi uppåt 30 grader :) Vi gick iaf runt i lite affärer. Jag kollade mest eftersom vi troligtvis åker dit någon gång i helgen igen. Vi gick till Urban Outfitters och vad jag älskar kläderna där. Hade jag haft´pengar hade jag shoppat shoppat och shoppat där alltså :) men au pair lönen är inte så stor så det blir lite svårt .. När de började stänga ner affärerna så åkte vi hem igen med bussen som inte tar alls lång tid . Vi hoppade av vid CVS och köpte oss en Ben & Jerrys och delade på och satt ute en stund och tjötade lite till :p

Nu har jag precis kommit hem och har tagit mig en dusch så nu blir det till att krypa ner i sängen och kolla på Idol och ett avsnitt av Greys Anatomy. Jag missade de sista programmen men nu har jag hittat en sida där jag kan se alla :D Happy!

Imorgon så är barnen lediga från skolan. Som tur är så är min värdmamma hemma en del imon så jag börjar inte förrän halv 11 då vi troligtvis åker till lekparken en stund och sen ska jag mamman och barnen gå på en bio på eftermiddagen och sen slutar jag :D Skönt dag javisst.

Hoppas att alla mår bra där hemma :) miss you!

xoxo


1 månad


Bara en månad kvar sen så kommer min syster till mig och vi ska spendera två veckor tillsammans :D Jag längtar ihjäl mig. Men det kommer att gå fort för tiden bara springer iväg. Nu har jag varit här i 5 månader så 7 återstår. Jag kan inte ens föreställa mig dagen då jag får komma hem igen och träffa er där hemma .Den dagen kommer bli kanon men än har jag saker kvar här att göra :)

Har inte varit så bra på att uppdatera bloggen men det är som vanligt på veckorna och helgerna bara springer iväg. I fredags var det tänkt att vi skulle gå ut ett gäng men regnet öste ner och jag var fruktansvärt trött hela dagen så det slutade med Hangover hos Emma. Jag älskar verkligen den filmen den är nog bland den roligaste jag sett måste jag säga. Andra gången jag såg den nu och ja den är kanon! :)

I lördags så tog jag min första riktiga slappdag på 5 månader. Jag vaknade runt 12 tiden sprang upp och åt en snabb frukost. Familjen var inte hemma och det kan vara så skönt ibland :) Sen la jag mig i sängen igen och läste ut New Moon så måste gå och köpa 3:e boken snart. Sen kom jag på att jag inte sett två avsnitt av Idol så jag låg och kollade på det. Sen hörde jag att det var ett jäkla liv i huset. Familjen hade kommit hem igen och haft lite besök. Tur att man var så inne i Idol så jag slapp höra det ;) De hade bestämt att beställa lite Kinamat så jag satt och åt lite med dem och sen började jag göra mig i ordning lite! Emy kom och hämtade upp mig och vi åkte in till city med hennes kompis som fyllt 21 i veckan. Hon hade ringt till en ägare av en klubb och kollat i fall några underåriga alltså under 21 som jag fick komma in och det gick bra. Så vi var ett gäng och hade det trevligt och dansade en del gjorde vi med! När vi satte oss i bilen så kände vi oss ganska hungriga så vi åkte till MC Donalds och vi halv 5 tiden kände vi att det var dags att åka hem!

I söndags så hängde jag med Casy och hämtade upp Camilla och Louise på flygplatsen. De var trötta och sega efter en vecka i San Francisco så de ville bara hem och sova och jag och Casey åkte till Montgomery mall. Det blev inte så mycket shopping denna gången eftersom jag måste spara nu tills Clara kommer :) men köpte en klänning, två solglasögon, öronhängen och ett skärp som var för stort ! :p När vi kände oss nöjda så åkte vi och köpte till Chips och Cola och åkte hem till mig och kollade på Knocked up.

Nu är det redan onsdag igen och snart är det helg :D Halleluuuja! Barnen är lediga på fredag suck! Men min värdmamma är förhoppningsvis hemma så vi skulle nog gå på bio.


Annars så har det inte hänt så mycket än ledig några timmar nu och det blir skype med mamma och pappa ! :) Sen har jag tränat lite. Min värdmamma älskar att träna så hon har några träningsvideor med Jillian Michaels som är grymt bra! :)

Nu blir det skype .

xoxo




mamma.


Vill börja med att säga grattis till min underbara mamma som fyllt år idag! Jag hoppas att du hade en bra dag och det var kul att kunna få vara med lite på din födelsedag genom skype! Ni betyder allt för mig och idag har jag tänkt extra mycket på er. Jag ville så gärna åka hem och bara få umgås lite med er och fira dig mamma! Jag saknar er..

Men om lite mer än en månad kommer min andra hälft till mig och vi kommer ha två otroligt bra veckor tillsammans! Vad jag längtar! :D

Nu ska jag krypa till sängs och imorgon är det onsdag.. Snart helg igen! 

xoxo 




Restaurang, shopping, six flags o bio


Då har vi gått in i en ny vecka och helgen har passerat fort som bara den. Förra veckan kände jag att jag inte hade planerat helgen något men ändå så var det fullt upp. I fredags så träffade jag Louise, Camilla och Casey och vi åkte till en restaurang i Bethesta och åt lite gott och bara satt och pratade. Efter det goda åkte vi till flygplatsen för att lämna av Louise och Camilla som skulle med flyget klockan 7 på lördagmorgonen stackarna. Haha incheckningen för deras väskor skulle öppna vid 4 på natten så det var bara för dem att vänta medan jag och Casey begav oss hemmåt. Vi körde förbi och tog varsin Mc Flurry innan hon körde hem mig. 

I lördags så kom min LCC och ville kolla hur allt funkade i min nya familj . Vi hade ett litet möte och det tog inte lång tid för allt är ju som det ska här. Sen kom Casey och hämtade upp mig och vi begav oss mot Tyson's corner igen för en dag med shopping.. Vi strosade runt där några timmar innna det var dags att bege sig hemmåt eftersom pengarna tog slut. Jag fick med mig 4 par skor, två jeanstighs, ett par jeans, en skjorta, två andra tröjor, en klänning och ett armband .. :) Jag var inte nöjd för jag ville köpa mera !! Men fick lön idag igen men måste spara tills syster kommer för då kan vi shoppa tillsammmans och ha så roligt :) o vad jag längtar det är inte långt kvar nu !!

I söndags så gick jag upp rätt tidigt för jag skulle med min värdpappa och R till Six flags för lite karuseller och vattenpark. Vi hade en rolig dag men jag måste tillbaka dit med kompisar innan jag åker hem och åka de största berg och dal banorna :) Love it! Så fort jag kom hem från Six flags så sprang jag ner till mitt rum gjorde iordning mig lite snabbt och sen kom Casey och hämtade upp mig och vi åkte och kollade på bio. Det blev All about Steve. Casey sa innan att vissa hade sagt att den inte var så bra men jag gillade den verkligen. Den var rolig :)

Idag har det varit Labor day här i USA . Sista dagen på sommaren och vi var bjudna på lunch hos min värdpappas föräldrar. Så jag tog mig lite sovmorgon och gjorde mig iordning till kl 12 då vi åkte dit. Det blev grillade hamburgare och de visade mig lite kort på när det hade varit i Sverige . Det var trevligt. När vi kom hem åkte min värdmamma och R till fotbollen och jag lekte lite med M medan min värdpappa jobbade lite. Vi gjorde hemmagjord pizza!

Ikväll har jag mest tagit det lugnt har varit ute och gått en sväng och nu ska jag läsa ut New Moon tänkte jag!
Bara 4 arbetsdagar denna veckan sen är det helg igen :D

xoxo

Snart helg :)


Tiden går ju så fort och nu är vi inne i September redan. Vart tog sommaren vägen? Allt flyter på som det ska här och jag trivs bra i familjen.. Kan inte klaga över något egentligen för jag har sköna tider jobbar en och en halv timma på morgonen, ledig till kvart över 3 och sen jobbar jag antingen till halv 7 eller halv 8. Sista timmen så är jag mest med familjen och bara umgås och äter mat. Haha! Igår när jag slutat på kvällen så gick jag till min nyfunna affär och köpte mig en vinterjacka som jag älskar :) Den är från Free people och kostade egentligen 300 dollar men köpte den för 60 som hittat :) Haha ringde till Jannike när jag var på väg hem och berättade att jag inhandlat min vinterjacka och hon frågar om det redan är så kallt! du är ju för rolig du .. Innan jag drog hem så mötte jag upp min skånska vän Louise och hennes vän som bott i NY ett år. Vi satt mest och tjötade och sen gick jag sakta och säkert hem till min sköna säng .. Har blivit för många sena kvällar och upp tidigt nu och det känns .. Men sova är ju inte kul! Det är ju bara jobbigt när man ska upp tidigt varenda dag men imorgon så tar min snälla värdmamma hand om barnen på morgonen så Nina börjar inte förrän klockan kvart över 3 och jobbar 3 timmar och sen är min jobbardag över och jag har helg :)

Helgen är inte så planerad eller jo kanske. Imorgon ska vi ut och äta innan vi ska lämna av Louise och Camilla på flygplatsen. På lördag blir det lite mer shopping och kolla runt lite! Sen på söndag ska jag med min värdpappa och R till Six Flags och åka lite karuseller! :D Me like. På måndag är det laborday här så jag vet inte om jag ska jobba lite eller inte. De sa till mig att ta sovmorgon igen så får vi se om de behöver mig under dagen någonting.. Lite kul för på lördag har mina värdföräldrar bestämt att gå ut och äta lite middag så de har skaffat barnvakt åt barnen och R frågade varför inte jag skulle jobba men de sa att jag behöver min fritid :) haha det var ju snällt av dem.

Ikväll så träffade jag Louise, Camilla och Casey en sväng . Vi satte oss i en park på en filt och bara tjötade och tog det lugnt. Väldigt trevligt men nu är det dags att krypa ner och njuta av min sovmorgon imon! :)

Jannike det var så kul att prata lite idag igen :) skönt att vi ringer gratis och vi får se till att kolla upp lite nu så vi kan ses snart. Miss you!

xoxo

1 September


Ja nu sitter jag här i min säng igen efter en mycket bra dag! Som alltid fick jag dra mig upp från sängen efter att ha snoozat på två mobiler :p Jag är inte en morgonmänniska men som vanligt så gick mina två timmar på morgonen väldigt fort även om flickorna inte var på det bästa humöret. Jag mötte upp Louise i skolan och vi drog till Metron för att åka till Pentagon mall där vi strosade runt och shoppade lite :) Det är så sjukt skönt att vara ledig mitt på dagen så här för man hinner verkligen med en del om man bara vill! Vi kom tillbaka till Tenleytown vid halv 2 tiden och hon körde hem mig och jag bara tog de lugnt sista timman innan det var dags att åka till skolan igen för att hämta upp flickorna. Snäll som Louise är så kom hon och hämtade mig och vi åkte dit tillsammans. Där satt vi vid lekparken medan våra barn sprang runt och lekte . Vid 5 tiden var det dags att gå hem och vi gick sakta men säkert och tiden rullade på ganska så fort. När vi kom hem så var det läxor för R och M vill bara äta hela tiden så jag började igång med maten. Min värdmamma är inte hemma för hon reser med jobbet så hon kommer att komma hem på torsdag natt så jag jobbar lite längre på kvälllen och hjälper till med maten och att lägga dem. Men jag och min värdpappa hjälptes åt att lägga dem så vid halv 9 var jag klar och gick och mötte upp Louise och så kom Casey en sväng så vi har bara suttit ute och pratat lite.. :)

Nu äntligen är det dags att sova för jag känner hur trött jag är :p Jag sitter uppe alldeles för länge på kvällarna och går upp tidigt. Men jag ska inte klaga jag har det väldigt bra här nu och mina tider är också himla bra..

Lena: Det är ju jätte kul att Jonas äntligen skaffat sig en lägenhet :) Mamma skrev att hon hade varit där och att hon trodde det skulle bli fint! Ska bli kul  att se när jag kommer hem.. Ja men det skulle vara jättekul om Jacob ville hälsa på verkligen :D Blir glad för allt besök och ni är också välkomna! :)

Jag har gett mamma adressen till min nya värdfamilj så det är bara att fråga henne :D

Time for bed.
xoxo

Bättre och bättre dag för dag!


Att jag tror verkligen att jag har hamnar rätt nu! Min värdfamilj är verkligen helt underbar och jag gillar mitt jobb för mina flickor är så söta! :)

Ikväll har jag hängt lite med skåningen igen! Louise titta vad ja hitta .. haha! bra är du. Hon visade mig en affär och jag blev förälskad. Dit ska jag mer gånger speciellt under min lediga tid på dagen om jag är uttråkad. Imon blir det till att åka till Pentagon till mallet när vi är lediga mitt på dagen . Blir till att gå och fynda på Forever 21 om jag nu hittar något.

Sen måste jag bara skriva att som det ser ut nu så ska min älskade syster komma till mig i Oktober :D Oh jag är så glad över detta. Jag ska ta en semestervecka och vi ska antagligen till LA och Las Vegas och sen drar vi hem till DC igen då hon ska bo här hos mig :) och vi ska fira Halloween här i USA tillsammans. Vi ska ha så grymt kul tillsammans här!

Nu måste jag bädda ner mig i sängen och sova!

xoxo

RSS 2.0