Hur ska det gå? :p


Då var man tillbaka på ruta ett igen kan man väll säga. Det blir inget Buffalo för min del. Jag hade bestämt mig för att tacka ja till dem efter att ha pratat lite med mamma, pappa och Clara på skype. Men nu var de borta men på ett sätt känns det skönt för det kändes inte riktigt rätt med att de jobbar hemma. Så nu är det nya tag som gäller. Kan ju inte stanna här i San Diego hur länge som helst. Jannike behöver ha sin säng ifred snart tror jag för jag misshandlar ju henne i sömnen för sjutton.. Vet inte hur många nätter som jag pratat och vispat runt i sängen i sömnen. Det är nog rekord detta men förhoppningsvis så beror det på att jag har så mycket att tänka på. Hoppas det lugnar ner sig när jag kommer tillrätta igen :)

Så det är rätt lugnt. Ska till gymmet ikväll när Jannike slutat och det ska blir skönt sen blir det nog inte så mycket mer ikväll.. Får se om jag hör något nytt från någon familj. Har lite på gång med en från San Francisco igen.Men man vet aldrig om de ringer eller inte.

Så jag lovar att uppdatera ..

Over and out!

Tisdag 28 Juli-09


Nu har det gått två veckor sen jag kom hit till Jannikes värdfamilj och vad har Cultural Care hjälpt mig med? Det är frågan det. Nu har jag en matchning i Buffalo familjen verkar jätte bra och snälla men som i min förra familj så jobbar mamman hemifrån och pappan med dessutom. Jag vet inte om jag vill ha det så igen. Kanske gör jag ett stort misstag om jag väljer bort dem pga det. Men jag måste tänka efter lite till! Så från San Francisco till San Diego till Buffalo NY. Haha jag vet ju ingenting om den stan. Någon som vet kanske? Haha och syster började skämta om det igår med. KUL ;) Men på ett sätt så skulle det vara roligt att åka till östkusten nu och få se det lite. Nu har jag sett San Diego och San Francisco och LA och Las Vegas får det bli i September när Clara kommer och hälsar på :D Om jag är kvar det vill säga. Så jag får ju se lite place här i USA och åker jag till Buffalo så lär det bli att åka över till Toronto i Canada :) Det hade visst de andra au pairerna gjort. Men jag har inget bestämt än. Måste fundera lite till på det här..

Annars så var helgen bra.. Det blev inte som vi hade planerat tyvärr. Det skulle bli en roadtripp på söndagen till LA men det blev krångel med hyrbilen så det blev inget. Så vi tog en lååång sovmorgon som var välbehövd och sen åkte vi ner till downtown en sväng och sen Pacific beach där vi mötte upp en svensk kille som bott här i 2 år. Vi köpte frozen youghurt igen :p Det är för gott sen så blev de en film på kvällen i 3D innan vi somnade gott.

    
     Jag vill inte åka ifrån dig Jannike ..


Veckan som gått ..


Tiden går allt för fort och det känns inte som att jag har tid eller tar mig tid att uppdatera här. Den här veckan har bara sprungit förbi och nu är det helg igen.. Jag har hjälpt till lite här i huset. Det är ju det minsta jag kan göra :) Jag har tvättat och vaxat bilar, städat ur skafferiet och frostat ut frysen :p sen har jag tillbringat dagen men Jannike och hennes värdbarn när de jobbar. Så vi har varit på stranden 2 gånger mycket skönt även om det är lite jobb med att få med allt som ska med. Vi har varit och matat ankor , ätit ute på en italiensk restaurang och ja lite allt möjligt..

Sen har vi ju självklart varit på bio med. I tisdags såg vi I love you Beth Cooper helt okej film men kanske inte värd att se på bio lite speciell :p Sen gick vi på bio igår kväll när Jannike slutade vid halv 10 och såg The Ugly Truth och jag lovar er att den är sjukt värd att se. Så se den! :)

Idag lördag åkte vi till Pacific beach och solade och badade och bara hade det gott. Det var inte några dåliga vågor så det gällde att vara stadig på foten när de kom :) Kul hade vi iaf. Vi åkte till shoppingcentret en stund innan vi begav oss hem för lite mat och gott vin. Nu ska vi snart kolla på en film och dippa lite sen imon får vi se vad som händer. Lite planer på gång men får se om det blir något av det. Hoppas kan man ju göra..

Det var en snabb uppdatering om mitt liv här i staterna.Jag hoppas ju verkligen på att det kan dyka upp någon familj till mig snart som känns bra men vi får väll se. Oturen måste ju vända till tur snart tycker man ju! Men jag ser det positivt jag får ju vara här med Jannike i San Diego och det är inte helt fel det :D Så ja vem vet vad som kommer att hända med Nina Ericsson.

I enjoy life helt enkelt! :)

Puss

Busy weekend.


Nu ser jag att det var ett tag sen jag uppdaterade här men jag hinner inte! Eller tid har jag ju för jag har ju lite småsemester kan man väll säga här i San Diego men jag är med Jannike när hon jobbar och tro de eller ej men jag jobbar med :) jag tvättar och vaxar bilar, städar lite och fryste ut frysen med en HÅRFÖN! haha dessa amerikaner . Varför inte bara ge det lite tid så isen smälter..

Men det kan väll börja med helgen som gick. Nu är det helg igen herregud vet inte var tiden tar vägen.Fredagen var väldigt lugn och flummig. Vi hade inget bestämt egenligen. Vi drog till mallet och kollade in lite kläder och skor.. VIll ha! hittade en ny favorit affär. Mycket fint där tycker jag. Men eftersom jag inte vet var jag tar vägen än så vill jag inte köpa på mig en massa för övervikt på 500 vill jag inte betala.. Vi käkade glass och drack smothies och hade de gött. Sen började de stänga och vi visste inte vad vi skulle hitta på så Jannike "kidnappade" mig som hon sa till MC och då var ungen sugen på mat igen!  Så där satt vi och fettade oss innan vi åkte hem för lite flum. Så händelserik var våran fredag här i San Diego..

     

  

På lördagen gick vi upp tidigt för att hämta upp Rachel för att sen åka till La jolla beach och ligga och päsa i solen lite några timmar. Hem igen för att fixa iordning oss och sen åkte vi på en country konsert vid en annan strand och varmt var det så vi smälte nästan bort. Men det var helt okej stämning där tycker jag! Sen åkte vi vidare hemmåt för att äta igen på Wendys  och sen åkte vi till en "fest" som de kallade det .. :p bakgården var jätte fin med pool och bar och grejer så där satt jag och Jannike och pratade massa minnen .. 



Söndag och Jannike hade Au pair möte så vi åkte hem till en annan au pair där de hade BBQ och badade i poolen så där satt vi ett tag och var sociala. Sen var det meningen att vi skulle tillbringa resten av dagen vid standen men klockan blev halv 3 och när vi skulle hem igen så åker vi fel! Så där åkte vi runt till jag såg en buss där det stod El Cajon på där Jannike bor och fick den smarta igen att vi följer efter bussen. Mobbat a ganska vi hittade ju iaf så åkte vi till stranden igen men gud va folk det var. Vi cirklade runt i hopp om att få en parkerningsplats. Svårt kan jag lova men vi lyckades till slut och kl var redan 5 så vi la oss på stranden och bara hade de gott i solen och kollade på lite volleyboll!

Soak city ..


Idag har det varit en riktigt bra dag . Vi åkte som sagt till Soak City och badade och åkte rutschbanor.. Vi stannade där hela dagen och när vi kom hem så stod det spagetti och köttfärsås på bordet. Så gott. Att den där mormorn hon vet hur man ska laga mat hon. Men vem tycker inte om mormors mat liksom :)

Nu har vi varit på Target och jag har äntligen inhandlat lite färg till håret och lite smått och gott. Så nu blir det duschen och sen ska vi bädda ner oss i sängen och kolla på Twilight! :) Jag har bara sett den 1 gång och det var på flyget från Sverige till NY och då var jag inte så koncenterad.. Har börjat läsa boken nu med och jag längtar tills 2:an kommer ut på bio så man kan se den ..

På tal om bio så var vi och kollade på Harry Potter and the half-blood prince igår. Den var bra den :) 

Nu måste jag rusa för Jannike står här bredvid och hetsar :p eller sitter och ser slö ut vid en närmare titt ;)

Over and out!

Tick tack ..

Tiden går fruktansvärt fort och det är redan torsdag idag och nu har det varit tomt på matchningsfronten och jag börjar bli trött på det här väntandet. Jag har inte fått några familjer som jag känner känns bra heller så har fått tacka nej vilket inte känns så bra nu när man verkligen måste hitta en familj. Men jag åker hellre hem nu än att flytta in i en familj som inte känns bra för mig..

Men jag ska vänta lite till annars bokar jag ett flyg och kommer hem igen. Så Paula du vet vad vi ska göra :)
Nu måste jag gå igen för idag ska vi till Soak City som är ett vattenland om jag har fattat det hela rätt. Det ska bli roligt!

Jag håller er uppdaterade ..

xoxo


3 månader ..


Nu har det blivit väldigt dålig uppdatering här på bloggen igen.. Men har haft fullt upp denna helgen och har knappt inte varit hemma i huset ..
Mer skrivande blir det om det snart när jag fått upp min dator och kan lägga in lite bilder för nu är det så att jag flög till San Diego idag och flyttade in i Jannikes värdfamilj på obestämd tid.. Så snällt av dem att ta emot mig så här. Så letandet av familj kommer att fortsätta och jag hoppas det kan dyka upp något bra snart för de matchningar jag har fått än så länge har inte känts riktigt bra och jag känner att ska jag fortsätta mitt år här och bo i en familj måste jag trivas riktigt ordentligt :)
Det blev till att gå upp vid  5 idag eller så var det tänkt men vaknade som tur var vid 05.15. Det blev lite stress där och lite hoppande på resväskorna. Herregud! Ulrika och Juliane kom iaf och hämtade upp mig. Så gulligt av dem att gå upp så tidigt och säga hej då. Så de skjutsade mig till bussen och där fick jag sitta en och en halv timma igen. Var ju inte så längesen jag åkte till Jannike :p men äntligen framme så var det dags för att checka in väskorna och självklart så väger min stora väska över 50 pounds så jag skulle få betala 50 dollar om jag inte kunde packa ut 5 pounds så jag öppnade min överfulla väska och började plocka och plocka och hävde i lite skit i mitt handbagage som också blev överfull verkligen men jag lyckades och sparade där 50 dollar ...
Resan hit gick bra för jag somnade som en stock och vaknade när vi landade. På flygplatsen möttes jag upp av Jannike och Rachel och vi begav oss hem hit för lite lunch och sådär. Eftersom Jannike jobbar så kollade jag mejlen och sen la jag mig för en snabb nap som blev 3 timmar .. :p Att jag behövde sömn jag. Men dagen har gått fort och vi har mest hängt här i huset. Nu väntar jag bara på att jannike lägger barnen och sen så blir det nog en film :)

Hoppas alla mår bra där hemma ..
Puss! 

                
                                                  So happy to be with you ..

9 juli 2009


Jag satt ute och åt lite mat med min värdfamilj innan och min värdmamma sa att tiden går så fort och att det redan är fredag imon. Jag började tänka efter och det kändes som att det var igår vi var på båten och jag har ingen aning om vad denna veckan har tagit vägen. Tiden går allt för snabbt och min sista dag i transition är på tisdag nästa vecka alltså den 14 juli. Men imorgon är min sista arbetsdag i denna familjen eller kanske ska jag hjälpa dem lite på lördag kväll. Men annars så är det min sista rikiga arbetsdag imorgon för på måndag ska de visst iväg hela dagen så jag kommer att packa min väskor och ja ta vägen någonstans hoppas jag ;) Jag har absolut ingen aning om vad som kommer hända. :p men känner mig inte ett dugg orolig för på något sätt kommer det att lösa sig om jag så ska behöva gömma mig! Hem ska jag inte än iaf för jag vill stanna här i USA ett tag till..

Så det är bara att vänta. Jag ska packa i lite mer i mina väskor ikväll tänkte jag och sen blir det bara att slöa i sängen innan jag somnarr kanske blir det några avsnitt av sex and the city :) Hoppas på att få höra något från Jannike som har spenderat dagen på Disneyworld! Hoppas du hade det roligt hörru. Ring mig ! :)



            

Transformers ..


I söndags så fick Ulrika mig att titta på Transformers. Jag var så trött och var på väg att somna flera gånger men höll mig vaken för att jag tyckte om filmen.. I veckan så frågade jag henne om hon ville kolla på Transformers 2 på bio och glad blev hon :) Äntligen var det någon som ville kolla på den och hon trodde ju inte att jag skulle vilja det. Men som jag tycker om dessa filmer och vad jag skrattade igår. Förlåt för det Ullis men den var så jäkla kul vissa stunder :p




Så det här var min fjärde bio på två veckor och när vi var på väg därifrån så fick vi ett litet kort som betyder att vi får gå gratis på en film för att det hade krånglat lite. Jag hade ingen aning vad som hade krånglat för vi satt och pratade för mycket innan bion började. Men bra var väll det så nu måste jag se en bio i helgen om jag ska kunna använda kortet :)

Var också och kollade på my sister's keeper med Ullis förra veckan och den kan jag ju starkt rekomendera den också! Vilken bra film men sorglig. Man undrar ju egentligen vad man klagar över ibland när det finns så mycket värre saker.
Men som sagt, se den om ni har chansen men var beredda! :)



Dagens problem .


Jag behöver hjälp här borta att ta tag i saker. Jag skjuter fram det mesta och när jag väl gick och färgade utväxten hos frisören så sket jag i underhåret. Men imorgon ska jag gå och köpa färg men någon måste hjälpa mig?! Kanske inte är så svårt men jag vet aldrig vad jag lyckas med här borta i staterna. Det händer både det ena och det andra. Men nu är det sagt så ska bara få det gjort ;) 


             
                                

2 röda..


2 veckor är vad man ska ha på sig att hitta en familj. Mina dagar vet jag inte var de tar vägen. I tisdags skrev vi på mina exitpapper igen på kvällen och i onsdags efttermiddag ringde de från Cultural Care innan de stängde och satte mig så jag var öppen för en ny matchning. Så där försvann visst en hel arbetsdag för att hitta mig en familj. På torsdagen ringde de om familjen med 7 barn som jag tackade nej till. På fredagen var det stängt så en till arbetsdag borta där för mig och under helgen har de stängt. Så 1 dag på 5 dagar letade de familj. Nu har det gått 2 dagar denna vecka och jag har inget hört och nu återstår bara onsdag, torsdag, fredag och måndag sen är det sista dagen på tisdag så alltså har jag 7 dagar på mig att hitta en familj av de här två veckorna man ska ha .. :p Det låter ju också väldigt positivt men jag håller hoppet uppe och mer kan jag ju inte göra.

Men jag hoppas verkligen på att kunna hitta en ny familj samtidigt som jag inte blir jätte besviken om de inte gör. För hem kan jag alltid åka och träffa alla igen men det skulle vara tråkigt eftersom jag känner att jag vill ha mer tid här i USA och jag skulle bli väldigt besviken på Cultural Care.

Tiden bara rinner iväg och på tisdag har jag varit här i 3 månader redan. Jag kan inte förstå var tiden tar vägen. Det var 3 månader sen jag sa hej då till mamma och pappa på flygplatsen och kände att gud va länge jag ska vara borta. Men som sagt så går tiden väldigt fort.

Idag hämtade jag mina  2 röda resväskor som var ute i ett litet utehus och har redan börjat packa i lite. :) Det känns väldigt skönt men jag undrar varför jag tog med mig så mycket kläder hemifrån.? Som tur är så har jag inte shoppat allt för mycket än. Men mer ska det bli och då måste jag ju stanna :) 
Men jag känner att jag gjort rätt och jag bara räknar ner dagarna nu även om jag behöver tiden men jag är så glad över att ha tagit ett beslut och får väll bara önska nästa Au-pair lycka till som familjen troligtvis redan hittat. Orättvist det är att familjerna har så många att välja mellan medan stackars Au-pairer får hoppas på det bästa :p

Hoppas alla mår bra där hemma..


4th of July ..


Då var även denna helgen över som har varit helt ok. I fredags var jag ledig hela dagen så det blev sovmorgon utan någon i huset, lite prat med familjen på skype och sen hängde jag vid poolen. Adriana och Glendys kom över så vi grillade hamburgare och åt lite av tårtan från min födelesdag. Den var uppskattad. :)
Började jobba kl 4 och då var det ganska lugnt. vi gick över till Joanna och åt mat  tillsammans och var där en stund sen tog jag hem ungarna och badade i poolen innan det var dags för dem att sova. Jag kände inte för att hitta på något speciellt senare på kvällen så jag bäddade ner mig i sängen och kollade på film !

I lördags så vaknade jag vid halv 9 och gick ut för att äta frukost. De började prata om blått, vitt och rött och jag stod som ett frågetecken. Då sa min värdmamma att de menade kläderna jag hade på mig att jag skulle ta på mig något blått vitt och rött som flaggans färger så det var bara att gå in och byta om och sen åkte vi till paraden nere i downtown. Min värdmamma hade gått upp vid 6  för att åka dit och sätta stolar så vi hade bra platser.I skuggan dessutom så det hade hon ju räknat ut med ..

     
 

När vi kom hem igen blev det snabbdusch och fixa lite sen kom Ulrika och vi drog in till SF för att fira lite .. Vi gick till båten där vi varit innan och det var en del folk. Solen sken och de grillades och musiken på högsta volym. Senare på kvällen blev det fyrverkerier för att fira och det flög ut ett snabbt gott nytt från mig men nej vad fel :p Jätte trevligt var det iaf.. VI stannade där hela natten och båten var väll ganska så full kan man säga och folket med haha

           
    




. Men jag hade kul och igår så vaknade vi tidigt och åkte hem för annu en slappdag. Ulrika kom hit och tyckte att vi skulle se Transformers och eftersom jag inte sett den så kollade vi på den och den var bra. Får väll pallra mig till bion och se den snart. Såg ju 3 filmer på bio på bara en vecka så den ska vi nog kunna gå och kolla på den med.

Annars så går jag bara och väntar på att kunna få flytta iväg härifrån nu. Känner mig rätt så färdig med denna familj och hoppas verkligen att de kan hitta något annat till mig nu :D
En vecka har jag på mig så håll tummarna där hemma..



Lite bilder från San Diego ..


       
       
           

           


     


  


Glädje ..


Idag när jag tog in posten hittade nina två saker. Ett stort grönt paket och ett brev till mig. Brevet var ett grattiskort från min kära syster med lite födelsedagsång i :) Och i det gröna paketet var det lite smått och gott från mamma och pappa. Det blev både skratt och lite tårar:) haha! Tack så mycket och speciellt för nötkrämen. Så gott det ska bli.. Fick ett grattis kort från Linnea med familj med. Tack och ett tack till mormor för kortet och halsbandet :) Jag blev så glad!

Måste också säga till till familjen Sparr med. Erat kort kom också fram. Rätt dag och allt :D Bra jobbat. Det är så kul att få lite brev hemifrån.

Saknar er där hemma ! <3

2 veckor.


Det är tiden jag har på mig att hitta en ny värdfamilj här i USA. Jag har bestämt mig för att byta familj av flera osäker som är ovikigt att gå in på. Jag kunde haft det jätte bra i denna familjen de bor fint, de har en pool och poolhus med gym, de har en stor trädgård och jag gillar mitt rum och de är snälla men jag trivs inte riktigt och mamman jobbar hemma och det har inte funkat som det ska och jag vill inte ha det så här ett år även om jag skulle kunna bo kvar . Men jag vill verkligen trivas och känna att jag kan ha ett bra år här. Jag har träffat många nya härliga vänner och självklart kommer det bli tråkigt att lämna alla om man måste flytta ifrån SF men det är chansen jag tar. Så antingen hittar de en familj till mig eller så kommer jag komma tillbaka till Sverige igen. Tidigare än väntat men självklart hoppas jag på att stanna för jag är inte riktigt färdig här än :) Sverige kan vänta lite till .. Så ligger det till.

Annars så har jag haft en helt ok dag. Ingen av barnen har haft camps idag så har haft alla 3 men det var bara att försöka fixa playdates och så tog jag med mig tjejen till en annan Au pair där mina 2 andra värdbarn hamnade hos tilsut. De sprang runt i vattenspridarna och blev dyngsura men de hade kul och vi satt och kollade på och satt en stund i solen. Vi stannade där över lunch och gick hem till 2 tiden för pojkarna skulle ha simlektioner här i poolen. Så förmiddagen gick jättefort. Jag hoppade i poolen jag med en stund tills Au pairen jag varit hos innan kom hit i stället så barnen lekte runt och vi kollade dem mest.

Jag slutade som vanligt vid 5 och vilade en stund på rummet sen fick jag till poolen och simmade en timma och satte på lite goo musik :) Det var himla skönt och avslappande. När jag kom in igen så blev det en dusch och sen fick jag kinesisk sallad och den var hur god som helst. Ge mig mer av den ! Familjen gick ut i poolen och jag fick mig ett glas champagen och tog ltie glass till efterrätt med chikladsås :)  Nu ska jag snart krypa i säng och kolla på film tänkte jag. Imon har jag sovmorgon. Hur skönt som helst för min värdmamma och pappa ska vara lediga så de åker iväg med barnen så jag ska slappa vid poolen och sola lite för det hinns inte med så mycket även om man är Cali. Sen börjar jag jobba vid 3 då kommer Joanna med sina barn och badar lite och sen ska vi hem dit och äta pizza och kolla på film med barnen och sen är min jobbdag över så då får vi se vad som händer på kvällen.

På lördag är det 4th of July och då blir det att dra in till SF för folk lär det bli. Sen får vi bara hålla tummarna för att det ska dyka upp en familj. Jag fick en matchning idag men de familjen hade 7 st barn och mamman var hemma så jag tackade nej :p Tror inte att det är något för mig! menar 7 ungar!
Men det är skönt för det är jätte bra stäming här i huset även om jag ska lämna och det är väll ändå typiskt att det blir så mycket bättre nu! men jag har bestämt mig.. Så håll tummarna för mig !

Puss!

San Diego .


Då har det hänt en del sen jag skrev här sist tror jag.. Jag åkte som sagt till Jannike i San Diego i helgen och vi hade de hur bra som helst . Det var så otroligt roligt att träffa dig vännen och hoppas att vi kan ses snart igen.
Hela familjen var där och mötte upp mig och det blev lite starbuck och sen hem till deras hus. Där blev jag varmt välkommen av deras mormor som bor i huset. Jag fick spagetti och köttfärsås och det var ingen dålig portion det men så  gott det var. :) lätt den godaste här i USA. Efter det satt vi mest och pratade och sen blev jag firad lite för tidigti med en tårta och paket :) Gulligt tycker jag.. Mätt och belåten var jag efter kan jag säga. Vi bestämde att vi skulle dra och kolla på bio. Skönt att de går så sent här . Vi valde att se Hangover och herregud vad rolig den var. Hela tiden hände det saker och det blev ju bara värre och värre. Lätt värd att se. Sen åkte vi hem och blandade ihop varsin strawberry daiquiri hävde oss i sängen kollade film och åt chips. :)
Vi hade väll tänkt vakna rätt så tidigt men så skönt det är att sova på helgerna när man väl kan utan att höra massa barn så sov vi självklart. Sen blev det pannkakor och bacon till frukost och sen blev det beachen för hela slanten. Vi tog lite kort, gick en promenad för att kolla in alla surfare och åkte lite boogie boards eller vad det heter. grymt kul ! Men måste nog öva lite . Haha !  När vi var nöjda med solandet och badandet så åkte vi till ett köpcentrum där vi köpte en fet korv med bröd och smockade i oss när vi gick för hungriga var vi men mormorns mat väntade där hemma så vi ville inte äta allt för mycket. Vi gick runt och kollade mest men orkade inte shoppa. Vi drog oss hemmåt och fick stek och bakad potatis. Snacka om att jag åt. Efter maten åkte vi med hennes värdfamilj och köpte glass och det var ju inte den minsta heller kan jag lova. Mjukglass med chokladöverdrag. Nina måste verkligen träääna annars vet jag inte hur det kommer att gå. Det var meningen att vi skulle åka iväg till stranden och festa lite men i sista sekund så kunde vi självklart inte komma dit så det blev plan B. En till bio så klart för klockan var rätt sent  så vi valde att kolla på the proposal och den var också väldigt bra och romantisk :) Gillar vi. Vi slog på hårt där och köpte en stor cola och en stor popcorn och ja man blev ju inte besviken! Största colan jag sett och när vi vände oss om och skulle gå mot bion så stod de två killar bakom och utgav ett WOOOOW typ ska ni verkligen äta allt de där ;) haha ! själcklart . Bion var slut ganska så sent och när vi kom ut så var det ljummet och skönt.. Vi åkte hem och jag slocknade direkt.
Det roligaste var nog att som alla vet hemma så pratar och går jag ganska så mycket i sömnen men här har det varit rätt så lugnt tills på lördagen hos Jannike. Jag kom på mig själv sittande i sängen helt lost och fixade med kudden. Jannike som med sov sa- Nina what are you doing? jag svarade något lummig på engelska att jag inte visste vad jag gjorde eller var jag var någonstans. Efter ett tag brast Jannike ut i skratt fortfarande lite halvsovande och sa Nina va fan pratar vi på engelska för?! Haha. Sen somnade vi igen och sov ganska så gott fram till 10 på söndagen. Då blev det frulle och sen skulle åkte vi till pacific beach för att se en ny strand. Vi letade parkerning i evighet men till slut hittade vi en och fick njuta av solen lite till. Men efter brännan vi lyckades få på lördagen så var vi rätt försiktiga. Glömde säga det men vi använde i alla fall ett solstick till ansiktet i lördags och på kvällen hade jannike två vita ganska stora streck i pannan och jag hade lite små fläckar överallt . Såg nästan lite sjuk utan smink :p
När vi kom tillbaka stod det hemlagad lasagne på bordet och jag åt och åt. Att du har du Jannike som har mormorn som fixar all mat. VI hann med att tvätta bilarna lite och sen var det dags för oss att åka och lämna av mig på flygplatsen. Det var inte allt för roligt men det gick bra och jag sov mesta delen både dit och hem och sen blev det buss från flygplatsen så var hemma runt 1 tiden på natten och då var det bums i säng.
Så helgen i San Diego var mycket bra. Nästa gång får vi passa på att ta oss in till stan men de va för varmt så man var inte sugen på det.. Mycket skönare med beachen.

Lit e kort kommer så fort som möjligt. Bara Jannike kan skicka över dem :)

Puss

RSS 2.0