San Francisco.


Nu är klockan snart 12 och jag tänkte krypa ner i sängen för taxin kommer och hämtar upp mig och Clara vid 5 tiden imorgon. Huh så tidigt men det blir till att sova på planet :)
Idag har vi fixat halloweenkostymen :D ska bli grymt men först blir det 1 veckas semester och lite äventyr i San Francisco och Los Angeles!!

Nu skriver jag nog inte här förrän jag är hemma igen! Hoppas ni mår bra där hemma.

Clara är faktiskt här och jag kan inte förstå det! min mun går i ett och vill vara med henne hela tiden!


nina mår hur bra som helst.


Fredag kväll och jag är så otroligt glad. :) Idag var jag och hämtade upp Clara på flygplatsen. Det blev ett evigt väntande på henne men till slut kom hon och jag försökte komma fram i folkmassan för att krama om henne :) Det kändes så rätt att vara med henne igen och det kändes knappt som att vi varit från varandra ett halvår. Nu ligger hon här bredvid mig på en ja väldigt bekväm stor madrass och sover. Men det är inte så konstigt så många timmar hon varit uppe nu. När vi kom hem hit blev hon varmt välkommen av min värdmamma som tycker att det är jätte kul att hon är här och hälsar på. Min värdpappa och den äldsta tjejen var inte hemma så Clara får träffa dem imorgon ist.

Vi fick hembakad pizza och vi satt och pratade en stund. När vi kom ner till mitt rum igen så gav hon mig lite smått och gott hemifrån som jag bara ville ha! :) Massa lösviktsgodis, nyponsoppa, vitlöksdressing, vinbärssft och bearnaisesås. Jag fick också brev från Alicia, syskonen skiöld, mormor och det var jätte kul att läsa dem :) fick godis av syskonen skiöld med så nu har jag att äta kan jag lova :D Mormor hade skickat med ett par söta öronhängen och en pyjamas till mig :) Love it!

Mamma hade med skickat hem en pjyamas till mig som luktar hemma såååå gott :) Jag fick också en liten söt nalle och en ring som luktade mamma min alldeles egna mamma och jag kunde inte hålla ifrån tårarna. Jag satt och grät och skrattade och Clara som var så trött gjorde samma sak! :)

Imorgon blir det en ganska lugn dag! Det kommer regna som idag tror jag och vi ska packa till våran vecka i San Francisco och Los Angeles. Vi ska nog kika på lite halloweendräkter och lite kläder och skor nu när hon är här :)

Jag ska bara njuuuuta av att ha henne här nu i 19 dagar. Det är så underbart.






Lycka...


        

Imorgon vid denna tiden så har jag dig här hos mig :)
Jag kan inte beskriva hur otroligt glad jag ar. JAG SKA TRÄFFA MIN SYSTER IMORGON. Har inte sett henne på ett halvår alldeles för länge. Det är något som saknas mig och jag har lärt mig att jag aldrig i hela mitt liv vill bo så långt borta ifrån dig igen. Du är min syster men också min alldeles egna bästa vän!!


Ultra bar, mexikanskt, bio, självförsvarskurs.

           

I fredags så fixade jag mig iordning direkt efter jag slutat och gick den korta vägen till Tove där vi hade lite förfest :) Vi var sammanlag 12 st Au pairer och de mesta från Sverige. Jag hade bara träffat Tove innan och det var kul att lära känna lite fler :D Vi tog metron till Ultra bar och dansade loss :) Vid 2 tiden så var vi trötta så jag Tove, Anna, Ronja och Julie tog metron tillbaka. Jag sa hej då till dem vid Toves hus och traskade sakta men säkert hemmåt. Blev skiträdd av några ekollon som trillade ner från ett träd rätt på en bil. Haha jag lovar det lät som sjutton ;)

         

   

I lördags blev det sovmorgon :) Sen på eftermiddagen så gick jag hem till Tove och Anna. Vi tog metron till Bethesta och mötte upp Sabina och gick ut och åt på en mexikansk restaurang och sen gick vi på bio. Denna gången blev det Couples retreat som var helt okej. Anna och Tove var tvugna att ta bussen hem efter bion och Sabina kände inte för att åka hem så vi tog metron hem till mig och kollade på Hangover. Sen följde jag henne till metron¨och gick in på CVS och köpte mig lite godis :)


     

I söndags så hade jag tänkt att bara ha en dag för mig själv eftersom min värdfamilj åkte till någon farm i Pennsylvania. Jag sov rätt länge och sen kopplade jag upp mig på skype för att prata med pappa :) och det blev lite skypande med Clara också! Jag började fixa och dona med lite grejer och sen var det dags för au pair möte och denna gången så hade vi en självförsvarskurs. Den höll på lite längre än jag trott men när jag kom tillbaka till Tenleytown igen så mötte jag upp kära Louise som har varit med sin familj nu en vecka och vi satt och pratade en del :)

Det var min helg det och skriver lite sent men har inte kunnat komma in på bloggen nu de här dagarna vet inte vad det är. Men början av veckan har bara sprungit iväg och idag har jag äntligen fixat mitt hår :) Lyckades komma till en bra frisör denna gången med. Mark hette han jätte trevlig :) Imon är det redan torsdag och det innebär tyvärr en heldag igen med M eftersom hon gått och blivit sjuk nu lagom tills min syster kommer! Och på fredag gäller de :D Finally som jag har längtat tills hon ska komma och hälsa på mig och nu är dagen här :D

Idag har jag dessutom varit här ett halvår precis. Så GRATTIS till mig.

Saknar er där hemma.



Fredag 9 oktober.


Nu är jag lite vimsig såg på min blogg att jag ligger en dag före med datumet :p Haha! Idag är det väll ändå fredag den 9 oktober och igår var det den 8 oktober. Ja nu vimsar jag till det igen.  ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och ta mig en skön nap innan det är dags för att fixa lite inför kvällen ..

Torsdag 9 oktober.


Ja vad ska man säga. Då är det snart helg igen.  Det är så skönt att veckorna går så fort som de gör och en dag närmre tills jag får möta upp Clara på flygplatsen! :) Det har varit ganska så lugnt idag åkte hem efter att ha lämnat flickorna på skolan och gick på träningen direkt. Sen började jag fixa lite i badrummet packade upp lite smycken och grejer som jag inte orkat ta tag i sen jag kommit hit. :p Sen blev det skype med mormor, mamma och Clara! :) Skype gör verkligen allt så mycket enklare och mitt humör var på topp när jag lagt på. Tog min sista lediga tid att ligga och slöa i soffan innan det var dags att ta sig till skolan där jag som vanligt satt någon timma och pratade med lite folk medans M lekte.

Ikväll gick jag till Tove för att kolla på Grey's anatomy. Vi har inte alls långt ifrån varandra så det blir nog mer kvällar som denna. :)
Imorgon ska jag dit på kvällen igen för lite förfest med ett gäng andra au pairer som jag inte har träffat än och sen blir det utgång :) Det kommer bli jätte kul!

Nu måste jag hoppa i säng om jag ska orka med morgondagen! Får nog bli en nap där mitt på dagen då jag är ledig ;)





Har kommit på att jag har haft en dold talang. Jag är grym på världens tråkigaste sport. Just det Baseball ;) 


Onsdag 8 oktober.


Det var inte så varmt som jag trodde att det var ute när Casey kom och hämtade mig för det hade börjat blåsa som sjutton! Det som var så skönt idag på morgonen. Men hösten är här. Det är väll lite lindrigare här med kylan än vad det är hemma vi har ändå haft det väldigt skönt här. Kan väll säga att jag blivit bortskämd med värmen. Jag har nästan haft sol varje dag sen jag åkte i April och det ska jag ju inte klaga över :)

Vi åkte till Friendship heights under våran lediga tid och gick runt lite. Fick intala mig själv att du måste hålla i pengarna ett litet tag till Nina. Vi gick in i en halloween affär och började testa lite halloweenkostymer. Det finns då allt du kan tänka dig här. Det ska bli så fruktansvärt kul att få uppleva Halloween här i USA :) och ett extra plus att Clara får göra det med mig! Jag tror jag vet vilken kostym jag ska köpa men det nämner jag inte än! :p


Att det ska bli spännande och se vad USA har att ge under halloween :)


Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och kolla på Bonde söker fru. Älskar webbtv :) Har suttit och gjort en lista till Clara med på vad hon ska ta med sig till mig och då menar jag ju självklart LÖSGODIS :D Vad jag saknar det. Hade hon kunnat så hade jag sagt till henne att slänga i en kebabpizza med ;)

Men nu har ni chansen att skicka med Clara en liten hälsning från er till mig :p Tyder ju mest på er nu då min kära släkt  ;) haha!


Over and out!







Onsdag 7 oktober


Nu är det nära . Om 9 dagar kommer Clara. Jag kan inte förstå det. 9 dagar är ingenting och sen ska vi få spendera 2 veckor tillsammans :D Jag vet inte hur jag kommer reagera när jag ser henne. Vilken lycka och som jag har saknat dig. Vi ska ha så kul tillsammans. Äntligen får jag träffa någon hemifrån. Har börjar drömma en massa om alla er där hemma. Har nog varit borta från er förlänge. Ett halvår snart det är inte illa pinkat. Trodde inte jag skulle klara av det speciellt inte efter transtion och alla problem. Men här sitter jag nu och jag tror att de sista månaderna kommer springa fram :)

Nu väntar jag på Casey för solen skiner och vi har underbart väder. varmt och skönt så inne vill jag inte sitta. :)



snart ses vi :) O vad glad jag är . La la la.

Belive it or not..


        



I belive. När jag kommer hem till Sverige igen så blir det till att spara ihop en slant för mitt nästa resemål är Australien :) Då ska jag åka iväg en månad för att hälsa på min nyfunna vän Casey som bor där och som kommer att bo i en lägenhet i Sydney och Louise min härliga skåning kommer också att bo där och jobba. Så ge mig en anledning till att inte åka. Gratis boende, träffa Casey och Louise igen och bara åka iväg och ha roligt och vara med om nya äventyr!


Har så mycket roligt att se fram emot just nu och ska jag vara ärlig så är jag väldigt glad över att jag tog steget och åkte till andra sidan jorden för att jobba som au pair. Jag kan erkänna att man kan sitta och klaga över barnen, sina värdföräldrar lönen och allt annat väldigt ofta Men jag har lärt mig så mycket nytt och jag hade otur med min första värdfamilj men jag fick bo i San Francisco där jag träffade underbara vänner jag fick bo i San Diego och spendera en månad med Jannike och nu får jag chansen att se östkusten :) Jag har så mycket kul framför mig just nu och jag mår så jäkla bra!


Min helg har varit väldigt lugn hitills igår spenderade jag hela dagen med Louise. Vi kollade på film och gjorde pannkakor under våran lediga tid. När vi började jobba så satt vi på skolgården och pratade när barnen lekte. Efter två timmars jobb så slutade både hon och jag och vi möttes på Whole foods och åt pizza och köpte med oss lite gott hem till våran filmkväll. Hon färgade mitt underhår och nu väntar jag bara tills jag kan få gå till frisören och göra mig fin :) Idag så hämtade Casey upp oss här hos mig för Louise sov över och vi åkte till ett mall men eftersom jag sparar och sparar till Clara kommer så fick jag nöja mig med att bara titta på allt snyggt jag såg idag.Det är så typiskt att man hittar så mycket när man inga pengar har men inhandlade lite nytt smink i alla fall.
Vi hade tänkt på gå bio ikväll men vi orkade inte med det i stället köpte vi oss lite gott igen och satte oss ute och har bara suttit och pratat och haft det skönt :)

Imorgon så jobbar jag suck! Men sovmorgon till 12 och börjar jobba vid 13. Första helgen jag jobbar så ska inte klaga jag jobbar inte så mycket helger här så jag ska vara glad. Tror inte att jag kommer jobba så länge imorgon heller sen får vi se vad som händer på kvällen! Alltid finns det något att hitta på..

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av svenska Hollywoodfruar och sen sova!


RSS 2.0