Mysfredag.


I fredags kom Tove och Sara och hämtade mig när jag hade slutat och vi åkte till Safeway för att inhandla lite mat till kvällen. Det stod hemmagjorda hamburgare och glass med chokladsås, bananer och maränger på listan :))









När vi hade ätit och pratat ett bra tag kom Tessorna lagom till efterätten och vi satte oss nere i Toves rum och det var också riktigt gott!

Tack för en mysig kväll tjejer.

Finally friday!


Nu har det varit väldigt dåligt skrivande här denna veckan ser jag. Men idag är det äntligen fredag och jag är glad för att denna veckan är över. Har varit så fruktansvärt trött och hängig. Kändes som att jag skulle bli sjuk men det har gått bra. Det har inte hänt så mycket annars. Har kommit igång och tränat nu igen och det är skönt :))

I tisdags fixade jag hockeybiljetter tills familjen kommer :) Då blir det NHL match i New York ska bli riktigt kul :D
Sen på kvällen träffade jag några av tjejerna hemma hos Tove och bara chillade. Samma i onsdags då kom Tove hem hit och vi kollade på film och bara slöade :)) Igår träffade jag Kristin och vi åkte och shoppade lite. Precis vad jag behövde :)

Nu ska jag bara jobba några timmar i eftermiddag och sen har jag helg :D Ska bli så skönt att vara ledig. Imorgon ska jag på NBA match Washington Wizards vs New York Knicks :)) Inte varit på någon riktigt basketmatch här än så det ska bli kul att se och sen ska vi gå ut.

Nu ska jag fixa lite innan jag börjar jobba igen :p








Underbart!


Jag trodde aldrig att jag skulle somna igår! Klockan blev mer och mer och sista gången jag kollade på den så var den lite efter 3 och jag kände att jag verkligen behövde somna!
Men det gick bättre än väntat att gå upp idag faktiskt. Jag trodde att det var värsta skitvädret ute regnigt och kallt. Men det visade sig att jag hade fel. Lite innan vi skulle gå iväg till skolan kommer R uppspringande och skriker att det är över 60 fahrenheit!

Jag gick ut och kände efter och det var fuktigt och varmt ute! Jag svettades nästan när jag gick med barnen till skolan och då hade jag en skinnjacka och en scarf. Hallå eller februari månad. När jag kom hem så kollade jag upp hur varmt det var ute och det var alltså ca 17 grader klockan halv 9 på morgonen! Helt sjukt skönt måste jag säga :D Men imorgon skulle det nog bli kallare igen.

Annars så har det inte hänt så mycket idag! Har pratat en del med Clara och försökt planera deras resa hit som kommer bli så kul :)

Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng nyduschad och härlig :)) Ska försöka somna lite tidigare idag är det tänkt :)


Tessan, Sara och Tove :))


Tillbaka i rummet igen efter en bra helg. Igårkväll jobbade jag som sagt men det var helt okej. Vi satt och kollade på en film och åt popcorn och när barnen var i sängen så kom Jasmin och vi kollade på lite filmer och bara chillade.

Idag skypade jag lite med Pappa och Clara och sen kom Tessan och hämtade upp mig. Vi käkade lite på donken och sen åkte vi hem till henne så hon kunde fixa sig lite och jag kollade på lite NBA på tvn. Sen åkte vi och hämtade upp Sara och åkte en sväng till Tyson's corner.
När vi var nöjda där så åkte vi hem och plockade upp Tove och sen gick vi ut och åt :) Vi satt där ett tag och bara pratade och skrattade en del åt världens deppigaste servitör. Tror aldrig jag sett något liknande förut!

Sen drog vi hem till Tove en stund för varken jag eller Tessan kände för att dra hem. Så vi satt mest där och pratade.

Tack för idag tjejer :)) Ni är för bra ni!

Nu ligger jag i sängen och klockan är snart 1 och jag vill inte sova för jag känner inte för att jobba imon. Jag har ingen motivation alls! Men vad klagar jag över egentligen. Jobbar bara 1,5 timma sen kan jag sova igen om det ska vara så. Men nej imon ska jag ta tag i träningen igen och sen ska jag skypa med syster :D

Time for bed!

Lördag 23 januari


Igår var det en crazy night som jag inte kommer att glömma tror jag inte :p det ingick mycket metro åk lite bögklubb som vi antagligen får gå tillbaka till ;) Houseparty som vi aldrig kom till och avslutning med Mc Donalds i min säng :p Haha!

Idag är det i alla fall lördag och jag jobbar ikväll och klockan är redan 2.  Ska försöka komma ut en stund kanske eller så stannar jag inne och läser fjärde twilightboken. Ikväll kommer troligtvis Jasmin hit och gör mig sällskap när jag jobbar så vi ska ha lite filmkväll :)) Ska bli skönt!

Ett stort GRATTIS till dig Mona som fyller idag. Hoppas ni hade kul på festen igår :)
Jag har börjat drömma så mycket om min familj och mina släktingar nu! Varje gång jag vaknar så vill jag bara träffa er! Men nu börjar det närma sig och jag kommer vara hemma till Jacobs 20 års dag iaf och då hoppas jag på fest med mycket god mat :D För det är ju vad vi är bra på i släkten att äta ;) HAHA!




Ne nu ska jag ta tag i livet och gå ut en sväng innan jag börjar jobba :))




Skååål.



Nu drar jag ut med Kristin och Larissa på en bögklubb! :)) Kommer bli grymt kul tror jag! Hörs imorgon igen när jag vaknar :p





Sova är ganska så skönt!


Jag älskar att sova på morgonen. Hade kunnat ligga i min säng hela dagen idag tror jag! ;)
Det blir ingen shopping och ingen städning som jag skrev igår  för jag ska träffa Anna en stund ist :) mycket bättre!

Ikväll blir det fest kan jag lova! Har bara inte bestämt vart jag vill gå än. 2 ganska bra alternativ :D Vi får se helt enkelt.




Torsdag 21 Januari


Sitter och bara myser i mitt rum just nu. Kom precis hem från Tessan där vi mest satt och chillade och sen åkte vi till donken en sväng. Så sjukt gött att jag är ledig imorgon också. Helt underbart är det för jag har ingen ork på morgonen längre. Det måste bli ljusare ute snart och jag vill ha värme :)) ingen mer kyla sol JA TACK!

Annars så har det inte hänt så mycket spännande idag i mitt au pair life så att säga. Bara haft en lugn och skön dag och bara en unge att ha hand om i eftermiddag!

Nu blir det lite paradise igen och sen sova för imorgon hade jag tänkt åka och shoppa lite och städa mitt rum kanske? Eller inte. Får se om jag orkar haha!
Förresten hur sjukt är det inte. Redan den 21 januari idag. Tiden går way to fast.




Awesome.


JA NU ÄR MIN FAMILJS BILJETTER HIT BOKADE OCH DET SKA BLI SÅ FRUKTANSVÄRT KUL ATT SE ER IGEN :D
Jag har också fixat min flygbiljett till Florida/miami idag till den 14 april och önskat flygtider hem till Sverige!

Känns riktigt bra måste jag säga!

Igår var jag på middag hos Tessan som var sjukt bra. 3 rätters blev det och jag måste ha receptet till efterätten :))

Nu väntar jag på Jasmin och det blir lite filmkväll :)


Ultra bar, film, chill, shopping


I helgen har jag fått en lagom dos av aktiviteter ;) haha! I fredags jobbade jag heldag men hade bara M. Jag tog med henne på bio och såg Alvin and the chipmunks. Tror inte hon var tyst en minut. Munnen gick i ett och hon var helt inne i filmen. Pratade och dansade i stolen.
När jag slutat så packade jag snabbt ihop en väska och gick till Tove och Anna. Vi tog bussen till G-town och jag och Anna var sugna på festa så vi drog iväg till Ultra bar där vi mötte upp en tysk och en norsk tjej och skakade rumpa hela kvällen. Kul va det :))  













I lördags vaknade vi hemma hos mig och tog oss till Tove där det bjöds på lite lunch/frukost :)) hängde lite där en stund tills Tessan och Sara kom och de drog iväg för att åka skidor. Nina är ju som sagt ingen skidmänniska så jag gick sakta hem och la mig i sängen och skypade med mamma och pappa :)) Sen hade jag bara en lugn och skön filmkväll i soffan med mig själv. Var jätte skönt att bara få va.

I söndags vaknade jag upp vid 11 igen och det regnade ute. Jätte tråkigt och mörkt ute och jag skulle jobba på kvällen också. Men jag tog mig ut en stund i alla fall för lite shopping :)
Sen jobbade jag på kvällen och sen kom Jasmin hit och vi kollade på Stomp the yard :)

Igår hade barnen ledigt från skolan igen. Förstår inte de är alltid lediga. Blir galen på det! Men jag fick lite sovmorgon för min värdmamma var hemma och M vara bara hemma. Så jag tog med henne ut på en picknick vid en lekplats och vädret var underbart skönt. Soligt och fint. Så jag tog på mig skinnjackan och solglasögon och fick en sån skön vårkänsla :)


På eftermiddagen hade jag i uppgift att göra hemmagjorda svenska köttbullar. Så jag fixade ihop en jäkligt god middag med potatis sås och lingonsylt till det :) På kvällen kom farmorn och farfarn hit för att smaka den svenska maten och den var populär kan jag lova :)

När jag slutade så gick jag ut och mötte Tove och vi gick till Giant och hyrde Angels and Demons och gick hem till mig och kollade på den :) Efter filmen somnade jag nästan direkt!


Karaoke.


Nu är jag tillbaka i min sköna säng efter karaoke kväll med tjejerna :D






Det var egentligen 21 årsgräns där men Anna och Sara pratade in sig och vi loooovade att in dricka någon alkohol bara sjunga och det gick ju bra :))
Nu ska jag lägga mig och kolla på Paradise hotel. Oh ja att jag ska och imorgon ska vi luncha på IKEA :) Köttbullar here we come!

Over and out!

Florida...


Jag är fruktasvärt seg idag men har i alla fall tränat och det är huvudsaken :p Har precis pratat klart med Jannike och nu är det bestämt att vi ska åka till Florida när jag slutar jobba hos denna familjen i April eller närmare sagt till Miami och South beach  





Jag har funderat och funderat hela dagen på om jag vill åka vidare efter Florida och åka med till San Diego och Jannike. Det hade varit jätte kul men så känner jag att jag redan bott i CA och semestrat där och jag är rätt nöjd som det är :) Jag tror att jag kör på lite mer än en vecka i Florida och sen har jag ju en hel veckas semester i Mars då jag åker till New York med min familj att se fram emot :D Det ända jag skulle vilja göra i CA är att åka till Las Vegas men känner att jag alltid kan komma tillbaka hit igen speciellt när jag är 21 och kan festa lagligt :)

Så jag sparar helt enkelt de pengarna och tar en resa i sommar igen när jag varit hemma i Sverige ett tag och säkert vill åka iväg någonstans igen :)) Tycker att det låter som en bra ide. För jag kommer nog vara riktigt taggad efter Florida att få komma hem och träffa alla er som verkligen varit saknade under mitt år här i USA.

Nu ska jag lägga mig och läsa Dear John och sen sova.






Helhelg med =SANTTT ;)




Therese, Sara, Tessan, Tove och Anna men också =SANTTT eller hur var det? ;p

I fredags gick jag mot Tove och mötte upp henne och Anna och vi började gå mot Giant i kylan för att hyra lite filmer. Vi hoppade på bussen och åkte mot Tessan där Therese och Sara var. Som vanligt så trängde vi ihop oss i Tessans säng och åt lite snack eller mycket snack :D Vi kollade på the proposal, I love you man och the ugly truth andra kvällen för mig ;) Men de var bra alla 3 och framåt halv 4 la vi oss 3 i sängen och 3 på madrassen på golvet :p Det är så helgerna börjar se ut nu för tiden.

Lördagmorgon och 3 av oss försvann till gymmet för att vara lite hurtiga. Jag, Anna och Tove låg kvar i sängen en stund och kollade på Funny people innan vi gick ut för att käka lite frukost/lunch:)
När de andra tjejerna var klara så gick vi till Starbucks för att köpa kaffe och för min del varm choklad och satte oss sen vid vattnet och njöt av solen. Riktigt skönt var det.



Tessan, Anna och Sara behövde jobba på kvällen så jag Tove och Therese bestämde oss för att gå på bio. Vi gick och sog Avatar i 3D. Visste inte vad den skulle handla om bara om någon blå gubbe så jag hade inga förväntningar alls på filmen men gud så bra den var :D



Efter filmen gick vi hem till Tessan igen där vi kollade på en Shopaholics bekännelser eller i alla fall halva filmen sen somnade vi.

Söndag och vi gick och lunchade på ett mexikanskt ställe och senare på kvällen så åkte alla hem till Anna där det var dags för julgransplundring Anna och Sara hade fixat lite. Tove hade med sig pizza och sen doppade vi jordgubbar och banan i smält choklad. Sjuuukt gott var det.


Sen var det dags att dansa ut granen och det kan ni se på Annas blogg. Aupairanna.blogg.se
Vi fick egna godispåsar som låg i granen haha!

Tack för helgen tjejer.


Zzzz


Söndag kväll och jag halvligger lite i sängen och lyssnar på musik. Känner mig allt lite ensam efter att ha spenderat hela helgen med tjejerna och inte varit hemma här någonting alls. Men måndag imorgon och tillbaka till det händelserika jobbet igen ;) Men ska inte klaga för veckorna går så fort och snart är det helg igen eller? :p

Helgen har varit jätte bra som vanligt men  tänkte skriva om det imorgon för nu är ja trött och tänker sova!
Angående bloggen så orkade jag inte med det rosa längre måste ha någon som kan det där med designen för jag är ingen höjdare på det. Men får be Tessan för du var ju rätt tekniskt eller hur var det? ;)

Natti natti.


Nu tar jag helg :)


Helg igen :)) nu sitter jag och väntar på att Tove ska ringa och sen ska vi vidare mot Tessan där det blir en kväll full av film och mys! Jag gillart!


Hm Happy Birthday.


Torsdag kväll och jag får sovmorgon imon. YES!!! Det innebär att jag har ca 2 timmars jobb imon och det ska man ju verkligen inte klaga över. Sen är det helg igen. Det är sjukt vad veckorna går fort.
Idag satt jag och åt med min värdfamilj och vi började prata om att de ska ringa en tjej från Sverige imon och se vad de tycker om henne om de skulle vilja ha henne som au pair. Grejen är att hon fyller idag tror jag att det var och de frågade mig hur man säger Happy birthday på svenska. Jag hade hela familjens ögon på mig och jag bara satt där och fick inte fram det. De började skratta åt mig för att jag glömmer bort min svenska och att jag tänker så mycket på engelska. Jag blev ju nästan generad där haha.

Ja i alla fall så har denna dagen gått bra. Tränade efter jag släppt av barnen och det var sjukt jobbigt idag kan jag lova men skönt. Sen la jag mig i sängen och slöade och väntade på att mamma och pappa skulle komma in på skype. Alltid kul att prata med er :))
I eftermiddag så hämtade jag bara R för M var hos farmor så vi gick hem och hon gjorde lite läxor och sen började vi baka :)) Brownies är det bästa!

Ikväll så bowlade tjejerna men jag visste inte när jag slutade och vi bowlade i söndags så jag bestämde mig att bara vara hemma och ta det lugnt. Så jag gick till 7 eleven och köpte mig glass och la mig i soffan med täcke och tänkte kolla på sex and the city som jag lånat av Anna. Men det funkade självklart inte så jag beställde hem en film på tv:n i stället. Det blev The ugly truth som jag iofs sett innan men den är så härligtså jag ville se den igen :)

Nu blir det ett avsnitt av paradise innan jag ska sova.
Förövrigt så har jag en väldigt bra känsla och jag mår väldigt bra  :))




New York/snöstorm

 


Kom på att jag inte skrivit om min och Louise New york tripp som vi tog lite spontant sådär. Vi bestämde i alla fall att vi skulle åka in till New York helgen då hon skulle åka hem från fredag till lördag kvälll. Vi bokade bussen och hostel och vi var taggade att komma iväg lite. Första som händer är att min värdfamilj börjar varna oss om att det ska komma in en snöstorm. Vi tänkte ju inte så mycket på det menar snö det får vi ju hemma så det klarar vi väll. Vi tog oss i alla fall till bussen i Chinatown och det hela började med att vi fick stå ute i kylan och vänta på denna buss i en timma eller något. Folket började bli otåliga och när vi skulle hoppa in i bussen så fick vi som hade beställt genom intenet gå in först. Detta var förstås inte populärt hos vissa människor och speciellt inte en viss dam i kön som började hetsa och skrika till den lilla kinesen att han skulle åka hem till sitt egna land osv osv. Trodde jag skulle dö. Varför inte bara va tyst och gå in i bussen lugnt och stilla så vi kunde komma iväg. Vissa människor här alltså.

Men bussturen gick bra och vi kom fram innan 12 tiden då det var dags att leta efter hostelet som vi bokat. Visste ingenting om det och vi började prata om att det säkert var skitäckligt och låg i ett dåligt område. Men vi blev positivt överraskade. Det var mer som en lägenhet som de hade inrett till ett hostel. De var hur trevliga som helst och vi somnade gott. Upp på lördagmorgonen och startade med frulle precis utanför hostelet sen vidare mot tunnelbanan som inte är den lättaste men vi lyckades ganska bra och hoppade av någonstans på broadway :p vi böörjade gå runt i småaffärer som man kan hitta sjukt billiga kläder i. Men Nina och Louise var nog inte på shoppinghumör. Haha vi började gå igen för vi tänkte att vi kunde gå hela vägen på broadway upp mot Time square HA säger ja bara. Vi gick och gick och till slut hoppade vi in i en taxi som körde oss en bit på vägen. Vi började gå i affärer igen och Louise var i provrummet och jag testade att ringa henne. Men det var ingen Louise som svarade det var en annan. Jag trodde helt seriöst hon skämtade med mig som vanligt så jag börjar prata på men kom snart på att det inte var hon. HON HADE TAPPAT MOBILEN I TAXIN. Så ut från HM in i en annan taxi för att möta upp den andra taxin haha jag trodde ja skulle gå under. Hitta en speciell taxi i New York liksom. Men vi hitta den och allt var frid och fröjd igen. Varade tyvärr inte länge för sen börjar en kompis skicka till Louise och säger att metron och taxibilarna inte kör i DC längre pga snöstormen. Ja tänkte vi då. Otursdagen kanske ;) . Vi var inte heller säkra på om bussen skulle köra från NY  till DC heller. Men vi skrattade mest åt det och gick till Rockafeller center för att kolla in julgranen och det var sån julstämning verkligen för snön började komma till NY också :) Sen strosade vi runt på Time Square men då hade snön kommit ordentligt och det var riktigt kallt så vi började ta oss dit bussen skulle komma. Vi hade ingen aning om den skulle komma eller inte men vi ringde till dem och de sa att de skulle komma men då blev nojiga och sprang ut i snön ja DET VAR SJUKT MYCKET SNÖ NU. Vi stod där som två fån och klockan var 5 i halv 11 och bussen skulle komma halv. Det var inga andra med resväskor eller något så då kände jag verkligen att oj nu kommer inte Louise komma hem och hon kommer missa sitt flyg imon.

Men vi stod där lite till och skrattade och tog allt med en nypa salt. det var nog sista kvarten då vi inte kände våra fötter längre som vi blev lite irriterade haha. Men då kom bussen och ut från Bank of america kom alla andra som skulle åka med varma och glada medan vi stod där som två isbitar. Haha men bussen kom i alla fall och vi var glada att få åka hem. Bussturen som vanligtvis tar lite mer än 4 timmar tog ca 8 timmar.Bussen krånglade såklart eftersom alla snö låg på vägen. Bilarna kunde inte köra de bara sladdade och något i bussen tjöt hela vägen hem. :p

Men hem kom vi klockan 7 söndagmorgonen haffade den enda taxin som vågat sig ut och tog oss hem till Louise.
Haha vet inte vad man ska säga men kul hade vi i alla fall. Otur hade vi också och det blev knappt ingen shopping. Men denna lilla trippen som verkade så lätt kommer jag nog alltid komma ihåg :))

Eftersom det var så snöigt så blev det inte mycket kort men det får ni ta :p


Ne nu kurrar magen igen. Bäst att soooova!

Onsdag 7 januari


Jag är sjukt hungrig och jag vill frossa i svensk mat just nu ;D haha låter helt desperat men gud vad gott det skulle vara. Klockan är halv 12 och jag har precis nött lite paradise hotel som vanligt. Borde väll sova kanske för idag vaknade jag inte ens av mitt alarm.

Imorgon är det redan torsdag och det gillas snart helg igen :)) igår efter jobbet så hämtade Anna upp mig och Tove och vi åkte hem till Tessan lite där Sara och Therese också var. Alltid kul att träffa dem och komma iväg från huset lite ;) Idag har jag gått till min frisör också som heter Mark. Alltid lika trevligt och det var skönt att bli av med utväxten och klippa jätte håret :p Haha. Träffade min "granne" Tove ikväll med och vi tog oss ut i kylan för att ta en långpromenad och det var himlans nice måste jag säga.

Nu blir det nog sängen för jag måååste verkligen sova!



Louise ville bara säga att du är saknad!!!


Måndag 5 januari


Som alltid så är det så skönt när måndagen är över. Idag har det gått ovanligt fort faktiskt och det har varit en bra dag. Dock vet jag inte vad som hände när jag kom hem och hade lämnat av barnen i skolan. Jag var så seg så jag la mig i sängen och somnade. Vaknade inte förrän klockan 1 igen :p haha då var det inte så mycket tid kvar av min lediga tid. Så kan det gå ibland. Åkte och hämtade ungarna och självklart ville de leka ute lite innan vi åkte hem. Stod där som en isbit men är man en snäll au pair så är man ;)

När vi kom hem hit så slöade vi mest, gjorde läxor, de övade piano och vi målade lite. Sen var min dag slut och ikväll har jag träffat Tove en stund. Vi tog en promenad på nästan en timme och det var så skönt att komma ut och gå lite :)

Just det. Nu har min värdfamilj börjat leta efter en ny au pair eftersom jag inte vill förlänga. Så idag kom min värdpappa med en ansökan och ville att jag skulle kolla på den lite. Känns lite konstigt att tiden har gått så fort som den gjort och att de snart får en ny au pair. Det känns verkligen att det inte är så lång tid kvar nu..

Nu blir det paradise och sen sova.

Uppdatering!!


Nu ligger jag visst lite efter här i bloggen. Jobbarveckan flög fram rätt så snabbt. I tisdags kväll var jag hembjuden till Anna på lite tacokväll. De kom och hämtade upp mig och ja vi slängde på oss något rätt snabbt som såg lite rockigt ut haha! Vi lagade till tacosen och det var så underbart gott :D första gången på snart 9 månader jag åt tacos på svenskt vis. Hade en jätte trevlig  :)
l


Onsdag så jobbade jag heldag och på kvällen träffade jag Tove och Anna en sväng. Sen i torsdags så jobbade jag till 6. Hade som tur var bara hand om M så vi bakade chokladbollar och gjorde svenska pannkakor :)
När jag slutat gick jag direkt till Tove där vi möttes upp alla 6 tjejer. Vi åt middag, festade och firade 12 slaget. Lite småroligt var det allt. Det var vi 6 tjejer utanför huset inga raketer eller något men kul hade vi. Efter det tog vi en taxi till en hemmafest i Virginia där vi stannade och festade till 4 halv 5 eller något :p Det sjukaste var att vi hört att det var gratis att åka taxi under nyårskvällen för att de inte vill att man ska ut och fylleköra. Vi tyckde ju att det var skitbra så vi hoppade in i taxin glada och nöjda. Problemet var att när vi väl kom fram så skulle vi helt plötsligt betala och vi fattade ingenting ;) Så taxiguuben hoppade ut från bilen och sa att han skulle ringa polisen om han inte fick sina penagar. Så vi gav han pengarna sa gott nytt och år gick in på festen och hade kul. Tog taxi tillbaka för lite mat på mc donalds och sen gick vi hem till Tove och somnade.





Fredag morgon vaknade vi vid 12 tiden och åkte till Georgetown till Tessan. Vi gick över gatan från hennes rum till ett ställe där vi köpte frukost och sen gick vi över gatan igen till hennes rum ;) haha smidigt ska det vara. Vi hade en riktigt skön degig dag då vi bara låg och kollade på tv och pratade. Vi tog oss ut på kvällen efter 9 för att gå ut och äta och sen åkte jag och sara hem medan de andra sov hos Tessan igen :)

I lördags tog jag lite sovmorgon och pratade med pappa på skype när jag vaknat :) Ringde och kollade vad tjejerna gjorde och de var på väg till Target så jag kollade på det sista avsnittet av Danska paradise :) Sen gick jag hem till Tove och vi gick till bussen för att åka in till Gerogetown igen för att möta upp tjejerna och gå på bio. Det blev It's complicated och den var faktiskt riktigt rolig. Efter bion gick vi hem till Tessan igen. Vi väntade in Sara som hade med sig PS I love you och lite glass. Tycker verkligen om den filmen. När den var slut blev det en till film en dansfilm som jag sett förut men inte kan komma ihåg namet på. Efter filmen var slut så tror jag nästan att klockan snart var 4 och vi gick och la oss. 3 i Tessans säng och 3 på luftmadrassen ;)

Idag söndag vaknade vi alla förutom Tessan som började jobba vid kvart i 9 idag ;) vid halv 1. Då fixade vi i ordning oss lite och åkte till Bethesda där vi åt frukost på the pancakehouse. Jätte gott men jätte mättande. Fick 3 pannkakor, 3 bacon och scrambled eggs. När vi ätit färdigt så pratades det om att åka hem till Tessan igen för Tv tittande och slöande igen haha men Sara kom med iden att vi skulle åka och bowla så vi åkte dit och ja herregud vad dålig jag var till en början. De två första gångerna fick jag iväg klotet kanske 3 meter och sen rätt ner i rännan :p haha men jag förbättrades lite i alla fall :) Det var kul och när vi var klara så åkte jag med Sara och Tove hem och har bara legat och slöat en stund nere på mitt rum. Pratat med Jannike i telefonen också och det var kul att prata med dig vännen :D



Det var allt från mig. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på lite paradise hotel och förbereda mig på en ny jobbavecka. Jag är så redo. NOT!

Just det 10 veckor kvar sen kommer mamma, pappa clara och dennis till mig :D


RSS 2.0