Myskväll, Au pair möte och fest


Nu är det ny vecka igen och helgen har passerat med stormsteg. I fredags så jobbade Jannike så Rachel tyckte att vi skulle ha lite filmkväll med barnen. Så vi poppade popcorn, bakade brownies och myste ner oss i soffan med filtar och kuddar och kollade på 17 again som var väldigt bra och vi fick oss ett gott skratt :)

I lördags så var det dags för Au pair möte och den här gången skulle de mötas upp vid stranden. Varken jag eller Jannike var sugna på stranden, vi har tröttnat på allt saltvatten och sand och vill bada i en sjö i stället haha :p Men Sanna och den nya au pairen i den familjen kom och hämtade upp oss och vi åkte över bron till Coronado igen till en strand som vi inte varit på innan. Där låg vi några timmar och njöt av solen och jag läste lite ur New moon..
Sen var det dags att åka hem hoppade ut ur deras bil och in i Jannikes och åkte till Costco för att inhandla lite. VI köpte varsin fet  korv med bröd och läsk som fick bli våran middag :p Sen hem och fixa i ordning oss lite för vi skulle egentligen på 20 års fest som hade börjat rätt tidigt så David ringde till Jannike och sa att det började dö ut. Jaha tänkte vi då blir det säkert ingen fest. Men de drog ihop lite folk och åkte till deras "boende" eller vad man ska säga och kvällen blev riktigt lyckad må jag säga.. Det blev lite bad i Jacuzzi och i poolen för vissa och ja det var en riktigt rolig kväll :) Eftersom de  utbildar sig till piloter så hade de självklart lite pilotkläder som jag självklart ville testa och kanske borde man satsa på den utbildningen istället för Au pair. Utbildningen är på ett och ett halv år. Ett år som görs här i San Diego och ett halvår hemma i Sverige i Västerås.

I söndags tog vi en lååång sovmorgon drog till Mc donalds för frukost och sen blev det lite filmkväll. Sen slockande jag ganska fort på söndagen nöjd och glad efter ännu en helg i San Diego ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0